Vreau să îmi fac card Revolut - Schimbul valutar în aplicație

9 martie 2023
Autor:
SEO MARKETING AGENCY SRL

Realizarea unui card Revolut este o modalitate excelentă de a simplifica schimbul valutar și de a economisi bani atunci când călătoriți. Cu Revolut, puteți utiliza un singur card pentru a accesa fonduri în diferite valute, care pot fi schimbate în aplicație. Acest lucru elimină necesitatea de a avea mai multe carduri și vă permite să accesați fonduri în peste 150 de valute diferite.

Pentru a face un card Revolut, primul pas este să descărcați aplicația Revolut și să vă creați un cont. După înregistrare, puteți selecta opțiunea "Carduri" din aplicație pentru a vă comanda cardul. Vi se va cere să introduceți câteva detalii personale și să alegeți tipul de card Revolut pe care îl doriți. Puteți opta pentru un card fizic sau un card virtual. După ce ați comandat cardul, îl puteți activa în aplicație și puteți seta codul PIN.

După ce cardul este activat, puteți adăuga bani în diferite valute și îl puteți folosi pentru a face plăți. De asemenea, puteți utiliza funcția de schimb valutar din aplicație pentru a trece cu ușurință de la o monedă la alta. Pentru a utiliza această funcție, trebuie doar să deschideți fila "Exchange" din aplicație și să selectați moneda pe care doriți să o schimbați. Apoi puteți introduce suma pe care doriți să o schimbați, iar rata va fi afișată. După confirmarea schimbului, fondurile vor fi transferate pe cardul tău Revolut.

Cardul Revolut este util și pentru a retrage bani de la bancomatele din străinătate. Puteți folosi cardul pentru a retrage până la 200 de euro pe lună în moneda locală. De asemenea, puteți efectua până la 5 tranzacții gratuite la bancomat pe lună, cu o suprataxă de 2% pentru tranzacțiile ulterioare.

În general, cardul Revolut9 este o modalitate convenabilă și sigură de a accesa și de a vă gestiona fondurile în diferite valute. Este o opțiune excelentă pentru cei care călătoresc frecvent și nu doresc să aibă mai multe carduri la ei. Cu funcția de schimb valutar din aplicație, puteți trece rapid de la o monedă la alta și puteți economisi bani pe comisioanele de schimb valutar.

Vreau să îmi fac card Revolut - Funcțiile de schimb valutar ale cardului Revolut

Funcțiile de schimb valutar ale cardului Revolut, atunci când vrei să îți faci card revolut le permit utilizatorilor să profite de rate de schimb competitive pentru o serie de valute. Aplicația le permite utilizatorilor să cumpere și să vândă valută, ceea ce înseamnă că pot profita de cele mai bune rate.

De asemenea, aplicația le permite utilizatorilor să transfere fonduri la nivel internațional. Această funcție le permite utilizatorilor să transfere fonduri în orice țară din lume în doar câteva secunde. De asemenea, aplicația oferă rate competitive, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot economisi bani la plățile internaționale.

Revolut este un card revoluționar care va revoluționa modul în care oamenii își cheltuiesc și își gestionează banii. Cardul oferă o serie de caracteristici, cum ar fi schimbul de valută în aplicație, conturi de afaceri și posibilitatea de a transfera fonduri la nivel internațional. De asemenea, oferă o serie de beneficii, cum ar fi comisioane competitive și o serie de caracteristici de securitate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram