fbpx

Voucher de cumparaturi Libris

Daca obisnuiti sa fiti la curent cu aparitiile editoriale, va invitam joi, 25 august 2016, sa achizitionati produse de minim 50 de lei de pe libraria online Libris si veti intra automat la tragerea la sorti ce va desemna fericitul castigator al unui voucher cadou in valoare de 1800 de lei, oferit de libraria Libris.

Aceasta campanie are loc pe tot parcursul datei de 25 august, iar castigatorul va fi ales prin tragere la sorti, pe 1 septembrie a.c., cu ajutorul serviciului random org.  Persoana desemnata castigatoare trebuie să pună la dispoziţia organizatorului (SC Libris SRL), până la data 15 septembrie 2016, toate datele necesare pentru livrarea premiului. 

Libris, cea mai de incredere librarie online din Romania, va ofera o gama foarte diversificata de titluri, pornind de la beletristica si continuand cu cartile despre afaceri si economie, albume de arta si fotografie, carti audio, biografii, memorii si jurnale, ghiduri de calatorie si harti, lucrari cu continut referitor la dezvoltarea personala sau spirituala si terminand cu cartile pentru copii si manualele de practici privind cresterea si ingrijirea copilului.

Voucherul Libris nu se acorda doar persoanelor care comanda joi, 25 august, carti in valoare de minim 50 de lei, ci se celor care se incadreaza in aceasta suma, dar achizitioneaza de pe Libris.ro albume de muzica, DVD-uri, jocuri si jucarii sau alte produse existente pe site.

Este important de mentionat ca firma organizatoare va esalona valoarea voucherului cadou pe 12 luni calendaristice, astfel incat, clientul castigator va beneficia timp de un an de zile de un tichet valoric de 150 de lei pe luna, cu care va putea face cumparaturi din libraria online Libris.

In plus, deloc de neglijat, este faptul ca Libris Brasov asigura transportul gratuit prin curier, oriunde in tara, a coletului cu comanda dumneavoastra, indiferent de valoarea acesteia.