fbpx

Vlad Cazino, partener Overnight, facilitează distracția de 1 Mai

Pe data de 1 mai, cel mai tare party cu această ocazie va fi organizat de către UNTOLD și PRO TV, partener fiind Vlad Cazino, cel mai dinamic cazino online, singurul portal de acest gen cu o abordare românească de branding. Overnight se dorește a fi un live musiv show total, transmis pe mai multe canale digitale, TV și radio, dedicat tuturor românilor. În actualul context complicat în care se impune distanțarea socială și în care petrecerile clasice nu mai sunt posibile, Overnight aduce oamenii împreună, le oferă un party deosebit, dar promovează și o energie pozitivă aparte, cu optimism și bucurie din plin.

Mai mult decât atât, tocmai pentru a celebra bucuria și optimismul, evenimentul are și o componentă caritabilă: accesând untold.com/united, cei care se bucură de distracția de 1 Mai vor putea face și o faptă bună, susținând proiectele Asociației Dăruiește Viață și Asociației Un singur Cluj. Donațiile se pot face prin SMS, dar și online.

Overnight propune muzică live de cea mai bună calitate, în tendințele internaționale, totul fiind demn de atmosfera de festival de top, așa cum se trăiește la UNTOLD și NEVERSEA. Nu întâmplător cei de la Vlad Cazino s-au asociat cu un astfel de eveniment, platforma de jocuri online fiind mereu alături de divertismentul de cea mai bună calitate, așa cum s-a întâmplat și la UNTOLD 2019.

Evenimentul Overnight, organizat pe de o parte ca un festival, pe de altă parte ca o emisiune TV, îl va avea drept gazdă pe Cabral, vedetă ce cunoaște foarte bine vibrația de la UNTOLD și NEVERSEA. Warm-up-ul show-ului live este asigurat de DJ Pascal, momente prezente de la ora 22:00 pe canalele digitale UNTOLD și NEVERSEA, dar și pe PRO TV PLUS. Inna, Grasu XXL și Dirty Nano vor face atmosferă la acest party incendiar. Show-ul continuă după miezul nopții și pe PRO TV, în paralel oricine putând să se conecteze la atmosfera de festival și prin intermediul Kiss FM.

Vestea probabil cea mai așteptată de către fanii muzicii și ai festivalurilor este că Dimitri Vegas, DJ-ul numărul 1 al lumii, oferă momente de show live la Overnight! Lista cuprinde și alte nume de top ale muzicii globale: Lost Frequencies, Sunnery James & Ryan Marciano și Danny Avila. Va fi prima dată când show-ul îl fac oamenii de acasă, organizatorii oferind conținutul.

Unul dintre cele mai apreciate festivaluri la nivel global, UNTOLD, în asociere cu postul TV nr. 1 în România, PRO TV, reușesc să facă posibil un astfel de mega eveniment, în ciuda contextului global complicat. Parteneri ca Vlad Cazino contribuie de asemenea la reușita unui astfel de party absolut impresionant. Oferind jocuri de cazino, inclusiv sloturi și live casino, Vlad Cazino promoveză divertismentul sigur și de înaltă calitate, fiind un brand cu o abordare unică, românească.