Viva Credit investește 1 000 000 euro și deschide prima filiala în afara României în Cehia

25 noiembrie 2015

București, 24 noiembrie 2015: Viva Credit, prima companie din România specializată în credite până la salariu, deschide prima filială în afara țării și își extinde serviciile în Cehia, în urma unei investiții de 1.000.000 de euro.
Astfel, cu un buget de un milion de euro, instituția financiară românească a inaugurat prima filială în Praga (Cehia), investiția acoperind nevoia de capital uman, dezvoltarea sistemului informatic și nevoia de creditare pentru extindere.
”Am ales Cehia în urma unor studii care au relevat potențialul acestei zone. Spre deosebire de piața românească, piața cehească este mult mai matură, tipurile de servicii pe care noi le oferim fiind bine cunoscute de către clienți. În același timp, aici sunt prezenți toți marii jucători internaționali din domeniul împrumuturilor pe termen scurt, generând o competitivitate ridicată. Extinderea Viva Credit este un pas important pentru că suntem o companie românească ce pătrunde în afara granițelor țării și cucerește piața externă.”, a declarat Ionuț Stan, General Manager Viva Credit.
Activitatea de creditare a Viva Credit pe piața din Cehia a început în luna noiembrie a acestui an, iar până în prezent au fost acordate deja peste 100 de credite. În primul trimestru al intrării pe piața din Cehia, Viva Credit pune accentul pe targetarea eficientă a clienților și pe creșterea progresivă a notorietății în domeniul instituțiilor financiare. În acest context, obiectivul principal Viva Credit este să atingă pragul de 1000 de clienți, până la sfârșitul acestui an.
”Piața de credite pe termen scurt din Cehia este similară cu cea din România, clienții apreciază faptul că pot obține un împrumut de mică valoare online și foarte rapid. Am ales să mergem acolo cu același model de afaceri pe care îl avem în România, un model care e ușor diferit de cel practicat de competitorii regionali și care ne permite să oferim un produs de credit ceva mai sigur și mult mai flexibil. Este un model de business pe care l-am folosit cu succes în ultimii 5 ani de activitate în România și pe care vrem să îl aplicăm la nivel regional. Cehia este doar primul pas.” a declarat Viorel Stan, Chairman Viva Credit.
Viva Credit este o instituție financiară românească ce activează pe piața din România din anul 2011, an în care a lansat pe piața autohtonă conceptul de credit până la salariu 100% online.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram