fbpx

VitanClean – Spalatorie Covoare Bucuresti – noul tren automat de spalat covoare!

Dorim sa va anuntam, cu mare placere si mandrie, achizitonarea unui nou tren automat de spalat covoare, de ultima generatie.
Tot procesul de spalare este controlat electronic si se face cu ajutorul unui echipament special conceput si anume o linie automata de spalare covoare. Aceasta inglobeaza mai multe procese complexe de spalare si curatare intr-un singur utilaj: prespalare, spalare, clatire si rulare.

spalatoriecovoarebucuresti.ro va ofera servicii de curatare si spalare in profunzime a covoarelor si mochetelor.
Spalam covoare si mochete bine, in profunzime, utilizand echipamente profesionale precum: linie automata pentru spalat covoare Catinet Spania, detergenti lichizi speciali de covoare si mochete, solutii profesionale de curatare a petelor, centrifuga de stoarcere a covoarelor.

Avantajele oferite de spalatoria noastra de covoare:
– EXPERIENTA SI SERIOZITATE: Experienta dobandita de-a lungul timpului ne garanteaza seriozitatea cu care tratam si ingrijim covoarele dvs.
– ECHIPAMENTE PROFESIONALE: Echipamentele si produsele folosite de spalatorie de covoare VitanClean sunt atent selectionate si achizitionate de la furnizori de renume.
– USCARE ADECVATA: Uscarea – poate cel mai important pas al spalatului covoarelor – se face prin centrifugarea cu echipamente speciale si apoi stocarea covoarelor in spatii special destinate uscarii lor, fara expunere la soare!

Pentru ca increderea dvs in noi sa fie absoluta, va prezentam cum decurg toate operatiunile de prespalare, spalare, clatire, rulare.

  • Analiza atenta
  • Aspirare inainte de spalare covoare
  • Spalare Covoare sau Mochete
  • Clatire preliminara
  • Clatire si Stoarcere finale
  • Uscare
  • Aspirare si periere

Va invitam sa descoperiti in amanunt serviciile pe care le oferim.