fbpx

Vitamine pt. Sportivi: Yamamoto, Opti-Men si Animal PAK

 

Toti sportivii stiu ca pentru o dezvoltare rapida si vizibila a masei musulare ai in primul rand nevoie de protein, sau derivati ai acesteia. Insa, acestea nu functioneaza la maximul posibil fara sa hraniti corpul si cu vitamine si minerale necesare pentru sustinerea lor.

Asadar, astazi o s ava propunem doua variante de vitamine pentru nivel incepator, intermediar si avansat.

 

Complex de Multivitamine de baza

 

Yamamoto Nutrition MultiVitamin este un supliment alimentar care oferă un spectru complet de vitamine și minerale. Produsul este adecvat in caz de aport redus din dieta sau daca este necesara o cantitate mai mare din aceste substante nutritive.

O alternative pentru acesta sunt vitaminele de la Genius: Genius iVitamins.

 

Complex de Multivitamine intermediar

 

Opti-Men este un supliment nutritiv cu vitamine si minerale esentiale, extracte de plante, enzime digestive si chiar si aminoacizi liberi, Suplimentul este plin de nutrienti, oferind tot ce este mai bun pentru performanta sportive. Opti-Men creeaza o fundatie solida pentru sanatate, performanta si vitalitate, fiind un supliment perfect pentru sportivii incepatori sau intermediari; pentru profesionisti fiind variant bine cunoscuta de Animal PAK.

Revening la Opti-men. Acesta contine 4 amestecuri performante:

• amestec-amino – aminoacizi cheie in forma libera
• amestec-fito – concentrate din fructe si legume bogate in antioxidanti, pentru combaterea radicalilor liberi
• amestec-enzi – enzime care ajuta la digestia si absorbtia nutrientilor
• amestec-opti – un complex de 25 de vitamine si minerale, cu un accent pus pe antioxidanti si vitaminele din complexul B

 

Complex de Multivitamine avansat

 

Fara dar si poate, Animal PAK este unul din cele mai populare suplimente in randul culturistilor. El a castigat premiul de cel mai bun supliment de Multivitamine in anul 2014 si 2016 in cadrul concursurilor anuale organizate de Bodybuilding.com, formula fiind practic neschimbata din 1983!

Cutia Animal PAK 44 packs , contine 44 de pliculete, fiecare a cate 11 tablete. Acestea contin numeroase vitamine si minerale in cencentratii foarte mari.

Scopul suplimentului este cel de a:

  • Creste forta si rezistenta
  • Regleaza balanta nutritiva
  • Maximizeaza efectele altor suplimente
  • Reduce timpul de recuperare
  • Creste masa musculara
  • Creste performanta

De curand, exista si varianta Animal PAK pudra cu arome de Portocale si Cirese.