Visul unei vieti traite in confort deplin – materializabil cu Santa Maria Bay

Dintotdeauna s-a pus accent pe confort, pe ideea de intimitate deplina, caldura si un design inedit al spatiilor rezidentiale. Sunt elemente definitorii cand vine vorba de acordarea titlului de acasa acestora. Acolo unde este inima, in decorul visat si in conditiile de design preferate, este si locul in care fiecare ar trebui sa se stabileasca.

Santa Maria Bay este un complex rezidential care a luat nastere din pasiune pentru stilul mediteranean si un trai altfel. Se adreseaza celor care tind spre o zona deosebita, care doresc sa faca parte dintr-o comunitate exclusivista, in care traiul este definit de arhitectura impunatoare a constructiilor si un stil traditional autentic al vilelor de locuit.

Santa Maria Bay face trecerea de la vis la realitate

Situat pe tarmul Marii Negre, pe litoralul din Constanta, acest golf este de departe definitia luxului intruchipat intr-un decor maritim inconfundabil. Ceea ce nu demult era un peisaj lipsit de viata si culoare, este in prezent un complex rezidential de impact, care atrage publicul dispus să realizeze o schimbare majora in viata sa, una de impact pozitiv cu siguranta.

Este un astfel de concept de interes pentru romani? Mai mult decat atat, si strainii sunt atrasi de ideea de a-si materializa visul de a trai la malul marii, de a respira prospetime in fiecare clipa. Pentru cine este potrivita o vila in acest decor? Data fiind tipologia acestora, pot reprezenta locuinta ideala atat pentru cupluri, cat si pentru familiile cu copii. Raportat la numarul de membri ai familiei, vilele se extind pe suprafete diverse, in sensul ca dimensiunile lor pe etaje vor diferi, la fel si compartimentarea.

Spre exemplu, vilele de lux de tip A cuprind loturi de teren intre 420 si 800 mp, cele de tip B intre 430 si 670 mp, iar cele de tip C intre 330 mp si 550 mp.

Vila tip A este si cea mai spatioasa, prezentand o suprafata construita de aproximativ 440 mp, pe toate cele trei etaje ale sale. Comparativ cu celelalte doua optiuni, prezinta avantajul ca accesul intre etaje se poate realiza nu doar prin scari interioare, ci si prin ascensorul privat din dotare. Despre dimensiunile exacte, compartimentare, tipul de camere si alte astfel de detalii pot afla cei interesati pe pagina oficiala a complexului – https://www.santamariabay.ro/.

In cazul fiecarei vile exista balcoane si spatii de depozitare. Nelipsite sunt terasele exterioare, cele care ofera vedere spre spatiile verzi, cu valurile Marii Negre pe fundal, peisaj ce imbie la relaxare. In vecinatatea complexului se regaseste un decor marin de poveste, ideal pentru a induce relaxarea si confortul interior.

Conditiile de trai sunt asigurate pana in cel mai mic detaliu. Astfel ca in alcatuirea fiecarei oferte de la Santa Maria Bay sunt incluse gradina privata spatioasa si zonele pentru parking. Exista independenta in cazul fiecarei vile, ceea ce face ideea de a locui in acest colt al litoralului din Constanta cu atat mai atragatoare. Spre exemplu, cei doritori pot avea in vedere si proiectarea unei gradini de vara, de ce nu?

Pentru cei care o astfel de idee suna mai mult decat excelent, existand interes pentru o astfel de investitie, exista posibilitatea de a realiza si un tur virtual al complexului. Vezi pe santamariabay.ro mai multe informatii in acest sens.