fbpx

Vise Pufoase lanseaza Colecția Toamna Iarna pentru lenjerii de pat

Somnul este un element foarte important din viața fiecăruia. Este ceea ce ne încarcă bateriile, ceea ce ne definește ziua următoare: aceasta poate fi un succes deplin sau un șir de obstacole de neevitat. Tocmai de aceea, este esențial ca lenjeria de pat să fie confortabilă și realizată din bumbac, astfel încât somnul să fie liniștit și lipsit de episoade neplăcute.
Continuând tradiția și valorile fabricii Ralex din Pucioasa, magazinul online Vise Pufoase oferă tuturor lenjerii de pat de calitate la prețuri foarte avantajoase. Magazinul are în prezent 16 categorii de produse actualizate constant cu modele noi, pentru ca fiecare să poată descoperi produsul preferat. Bumbacul este rege, așa că îl tratăm cum se cuvine: avem momentan aproape 400 de produse, majoritatea realizate preponderent din bumbac datorită proprietăților sale naturale: este confortabil, plăcut la atingere și absoarbe umezeala în condiții optime.
Colecția Toamnă/Iarnă 2016-2017 a fost lansată de curând, conținând zeci și zeci de modele de lenjerii de pat potrivite pentru sezonul rece. Atât compoziția, cât și modelele sau culorile sunt prezente în combinații diferite pentru ca opțiunile să fie din belșug.
Lenjeriile de iarnă sunt foarte căutate în această perioadă, așa că modelul Rabatt este reprezentat de aproape 30 de modele în culori diferite pentru a satisface o paletă largă de gusturi. Lenjeriile Rabatt sunt realizate din 72% bumbac și 28% poliester, fiind ideale pentru sezonul rece datorită acestui tip de material.
Nici cei care detestă călcatul nu au fost trecuți cu vederea: categoria de lenjerii creponate este foarte populară datorită beneficiilor sale, cel mai notabil fiind că acest tip de lenjerie va arăta impecabil chiar dacă nu este călcată.
Pilotele sunt o categorie specială la Vise Pufoase. Realizate din puf de gâscă, acestea sunt călduroase și pot veni însoțite de două perne pentru ca imaginea de ansamblu să fie una completă. Puful de gâscă este un material foarte popular pentru pilote, așa că l-am ales datorită proprietăților și beneficiilor sale.
Majoritatea produselor se află pe stoc, urmând ca cele cu stoc epuizat să fie reîntregite într-un timp scurt. Pentru a veni în ajutorul clienților, am lansat un mic formular prin care aceștia pot solicita mai multe detalii despre produsul dorit, precum timpul de livrare de la producător sau cantitățile disponibile.
Nu în ultimul rând, produsele de la Vise Pufoase pot fi livrate oriunde în România, dar și în afara țării. Lucrăm cu parteneri precum FAN Courier, GLS sau DPD datorită eficienței, rapidității și seriozității de care au dat dovadă până acum.
Misiunea Vise Pufoase rămâne aceeași: un somn liniștit pentru toți clienții noștri, obținut cu produse de calitate garantată Ralex Pucioasa!