VipCars Automobile – Partenerul tau de drum pentru masini de vanzare in leasing

VipCars Automobile este una dintre cele mai importante firme din domeniul vanzarilor de masini rulate din Romania, care ofera servicii complete de achizitie pentru toate tipurile de clienti: persoane fizice sau juridice.

Totodata, compania faciliteaza cumpararea de masini de vanzare in leasing pentru toti cei care solicita finantarea la achizitie.

Posibilitatile de finantare oferite de VipCars Automobile sunt multiple si implica fie accesarea unui credit auto bancar fie un leasing financiar.

De aceea este important ca solicitantii sa fie mai intai consiliati de reprezentantii companiei VipCars Automobile pentru a alege cea mai adecvata solutie atunci cand achizitionarea modelul preferat din oferta de masini de vanzare.

Masini de vanzare in rate – Credit bancar sau leasing financiar?

Atunci când se doreste achizitionarea unei masini rulate in rate, este important sa se cunoasca diferentele dintre cele doua optiuni:
VipCars Automobile faciliteaza contactul dintre clienti si firmele partenere specializate, insa finantarea prin credit auto este disponibila doar pentru persoanele fizice, in timp persoanele juridice beneficiaza de finantarea prin sistemul in leasing personalizat in functie de fiecare client;

  • O diferenta majora intre cele doua modalitati de finantare la achizitia de masini de vanzare in rate disponibile din showroom localizat in Braila este urmatoarea: in cazul unui leasing financiar, proprietarul masinii rulate este firma specializata de leasing, clientul fiind doar utilizatorul acesteia, in timp ce in cazul creditului auto bancar, clientul este proprietarul cu drepturi depline al masinii de indata ce creditul este aprobat;

  • In cazul unui contract de credit auto bancare, clientul poate rambursa anticipat valoarea totala a imprumutului in orice momente, conform clauzelor incluse in contract, aceste lucru nefiind posibil in cazul unui leasing financiar, rambursarea anticipata a imprumutului acordat fiind interzisa prin lege.

Masini de vanzare expuse in showroom-urile VipCars Automobile

Uneori nu este de ajuns sa ne documentam online si preferam sa vedem masinile, sa le testam, sa le analizam.

Pentru ca toti clientii sa fie multumiti si sa aiba posibilitatea de vizionare a modelelor aflate pe stoc, VipCars Automobile detine un parc auto in Braila.

In functie de zona in care locuiti, va puteti prezenta in parcul auto VipCars Automobile, dupa ce ati discutat in prealabil cu unul dintre consultanti, pentru a afla disponibilitatea unui anumit model preferat.

Puteti alege dintr-o varietate de masini de vanzare, brand-uri si modele actuale, aflate in topul preferintelor clientilor.

Masinile sunt importate din tari europene vestice (Luxemburg, Germania), dar exista si masini de provenienta din Romania expuse in catalogul VipCArs Automobile. De asemenea, puteti consulta periodic site-ul nostru pentru a fi la curent cu noile oferte disponibile.

Pentru a va informa cu privire la modele disponibile din gama de masini de vanzare, va rugam sa accesati VipCars Automobile, pentru a vizualiza catalogul online, dar si pentru a afla conditiile de acordare a creditelor auto sau leasing-urilor financiare.

In cazul in care doriti sa luati legatura cu unul dintre consultantii companiei, puteti apela la urmatoarele cai de contact:

Date de contact Showroom Braila:

Telefon: 0743.374.251

Mail: avelariacars@yahoo.com

Str. Gheorghe Ghe. Constantinescu, Nr.5, Braila.