Vino sa intalnesti speakerii conferintei Sanatate frumusete feminitate

11 aprilie 2016
Autor:
Woman2Woman

Woman2Woman.ro te asteapta, sambata aceasta, la cea de a V-a editie a conferintei „Sanatate, frumusete, feminitate”.  Vino sa afli cele mai noi informatii din sanatate, nutritie, sport si frumusete, prezentate de speakeri din domenii variate.

Iata cine sunt speakerii conferintei:

  1. Andreea Pavel

Andreea Pavel este campioana nationala de atletism si personal training manager in cadul celui mai mare lant de centre wellness din Romania, lider in industria wellness-ului autohton.

  1. Raluca Vasile, parfumier de lux

Raluca Vasile este parfumier certificat si scent designer (creator de arome). De asemenea, ea este, de mai bine de 15 ani, si consultant in branding multisenzorial (arome, gusturi, sunet, gusturi, texturi pentru ambient).

Participa GRATUIT la evenimentul de sambata. Inscrie-te acum, locurile sunt limitate. Detalii si inscriere aici.

  1. Dr. Cristina Vega

Dr. Cristina Vega isi imparte timpul intre serviciul de ambulanta Bucuresti-Ilfov, spitalul Sanador si medicina dermato-cosmetica in propriul sau cabinet.

  1. Gigi Ghinea

Licentiata in psihologie si absolventa a unui masterat de psihoterapie analitica, Gigi Ghinea are o indelungata experienta in acest domeniu. De asemenea, ea a publicat trei carti, in egala masura apreciate de public.

Participa GRATUIT la evenimentul de sambata. Inscrie-te acum, locurile sunt limitate. Detalii si inscriere aici.

  1. Florentina Gionea

Florentina Gionea este specialist in nutritie energetica si, asa cum spune chiar ea, ceea ce face „este o armonizare a tot ceea ce inseamna stil de viata sanatos.” Conceptul pe care ea se bazeaza este „unul holistic: hrana sanatoasa, sport, viata sociala si profesionala implinite.”

  1. Laura Pascu

Laura a trecut de partea consumatorului dupa 8 ani de televiziune. Si, pentru ca ii place sa se implice in proiecte ecologice sau sa ajute oamenii la fel de mult pe cat ii place sa scrie, si-a gasit locul in cadrul Centrului European al Consumatorilor din Romania.

Participa GRATUIT la evenimentul de sambata. Inscrie-te acum, locurile sunt limitate. Detalii si inscriere aici.

SPONSOR PRINCIPAL
SEOmark.ro

SPONSORI SECUNDARI
Himalaya Wellness, Grupul Editorial All, SIAN Books, Hotel Iaki Mamaia, CaraCris Cosmed, WorldClass Romania

PARTENER MEDIA PRINCIPAL
Acasa.ro

PARTENERI MEDIA SECUNDARI
Calendarevenimente.ro, Comunicatedepresa.ro, ECC Romania, Iubimsigatim.ro, Garbo, Kudika, LivePR, Fashion8.ro, Mujer, PR2Advertising.ro, Ziare.com

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram