Vino sa experimentezi momentul AHAA

Initierea in networking este de fapt o lectie pe care o stii deja! Este o continuare, daca vrei, a ceea ce faci zi de zi, inca de cand ai inceput sa vorbesti, sa relationezi! Pentru ca in networking despre asta este vorba!
Oameni din diferite domenii de activiate, cu pozitii diferite in companie ne intalnim si facem schimb de experiente, invatam unii de la ceilalti, invatam unii DESPRE ceilalti, descoperim idei noi despre cum ar trebui sa arate pasul urmator in dezvoltarea business-ului!
Iar asta nu este totul! Exploatarea know-howului reciproc este dublat de identificarea de noi oporunitati de colaborari, de incheierea de noi parteneriate, de aflarea de ponturi care sa aduca valoare adaugata activitatii tale! Networking-ul insa NU este un loc in care poti sa vinzi direct!!!

Participantii la intalnirile extinse pe care le organizeaza BNI in Romania numesc momentul descoperirii oportunitatilor de business „momentul ahaa”. Daca ii intrebi iti vor raspunde: „Este acel moment in care ai pus o intrebare buna, in care te-ai imbogatit cu o informatie noua, acel moment in care ai identificat o oportunitate de colaborare pe care cu siguranta nu trebuie sa o ratezi!”.
Si momentul ahaa este experimentat cu regularitate de catre majoritatea participantilor la intalnirile extinse ale BNI!
La intervale regulate de timp, oameni cu experienta considerabila in domeniu accepta sa impartaseasca din secretele unui networking de succes astfel incat si altii sa fructifice la maximum oportunitatile pe care le ofera acest instrument veritabil de marketing!

In plus, networking-ul poate fi folosit, exploatat, in doua sensuri, dezvoltarea businessului in care te aflii, dar si dezvoltarea ta din punct de vedere profesional! Networking-ul faciliteaza largirea cercului de cunostinte si de ce nu, de prieteni, deschide noi orizonturi de avansare in cariera!

Contacteaza organizatorii evenimentului NETWORKING LIKE A PRO si rezerva locuri pentru tine si pentru cei mai buni parteneri ai tai de afaceri.