fbpx

Vino la Trocathlon sa vinzi sau sa cumperi articole sportive second hand verificate de specialistii Decathlon

Participarea este gratuita la targul Trocathlon si toti cei care vor aduce produse vor beneficia de consilierea permanenta a angajatilor Decathlon. Vestea buna este ca sunt acceptate articole sportive de la diverși producători, nu doar cele achiziționate din magazinele Decathlon, care sunt in stare buna de functionare.
Produsele vor fi prezente atat in magazinul fizic, cat si in catalogul online, acest lucru reprezentand o serie de beneficii pentru participantii la targ:
• Produsele vor fi gestionate si adaugate gratuit in catalogul online al targului Decathlon.
• Cumparatorii vor putea verifica daca anumite produse sunt in stoc, economisind astfel timpul de deplasare pana la magazin.
• Cumparatorii din alte orase vor putea cere livrarea produselor dorite contactand magazinul din zona aferenta lor. Livrarea produselor se va face, insa, contra cost, catalogul fiind numai un mijloc de prezentare a produselor depozitate si nu un mijloc de comanda online in acest moment.
• Vanzatorii isi vor vinde mult mai rapid produsele prin procesul online si pot impartasi produsele lor din catalog pe retelele de socilaizare printr-un singur click.

Condiții de vanzare
Conform regulamentului, produsele spre vanzare trebuie aduse in magazin de catre proprietar și stabilit un preț impreună cu un specialist Decathlon. Articolele raman în magazin pe toata perioada targului, fiind afisate in acelasi timp si in catalogul online. Serviciul este gratuit, iar Decathlon nu primeste niciun comision pentru depozitarea sau evaluarea produsului. Produsul este depozitat în condiții sigure, iar daca se vinde, clientul este anunțat și va primi un voucher cu valoarea prețului de vanzare. In ultima zi de Trocathlon, valoarea produselor ramase nevandute este redusa cu 20%. Daca nu se vand, produsele pot fi luate înapoi sau pot fi donate de catre magazin unei asociații caritabile.
Vanzarea produselor din cadrul targului va fi facilitata de promovarea și popularitatea de care se bucura intreg evenimentul, siguranța utilizarii acestui sistem fiind deja cunoscuta in randul clienților.
Toate condițiile de vanzare sau cumparare sunt explicate în detaliu pe site-ul Decathlon.
Condiții de cumparare
Cei care isi vor vinde produsele in cadrul targului vor primi un voucher echivalent cu pretul de vanzare (stabilit de proprietarul echipamentului sportiv) cu ajutorul caruia se va putea achizitiona un produs nou, marca Decathlon. Cu voucherul primit, va putea fi acoperită întreaga sau o parte din valoarea produsului nou dorit . Voucherul va fi valabil 6 luni si poate fi utilizat de mai multe ori, pana la epuizarea sumei.
Avantajati sunt si clientii care cumpara produsele de la Trocathlon ! Acestia beneficiaza nu numai de preturi foarte mici, dar si de consiliere de specialitate la cumpararea lor. Achiziționarea produselor se face la prețul cerut de vanzator, fara niciun comision. In plus, pentru ca siguranta clientilor este ceea ce diferentiaza acest targ unic de alti competitori de pe piata de second-hand, sezonul acesta Trocathlon a pregatit o surpriza :
O revizie gratuita !