fbpx

Vino la HR Summit Cluj editia II

Cea mai importanta platforma regionala de intalnire a specialistilor HR si Managerilor, aduce in acelasi loc: 14 speakeri, peste 140 de participanti si peste 10 expozanti.
Printre cei 14 speakeri prezenti la eveniment se numara: Iulian Padurariu, managing partner la The Marks,Alina Radulescu, HR manager Scandia, Monica Soare, Ceo Artwin, cu peste 10 ani experienta in domeniul HR-ului si managementului, Irina Arsene- CEO Mindit- prima companie din Romania care realizeaza exclusiv servicii de verificare a trecutului angajatilor.
Structura programului Expo-Conferintei cuprinde sesiuni de debate, workshopuri si prezentari dedicate tuturor celor care ocupa functii de HR si Management.
In ceea ce priveste Zona expo, poti afla cele mai noi tendinte, inovatii si servicii de pe piata HR locala si internationala direct de la furnizorii de servicii din domeniul resurselor umane.
Taxa de participare: 59E pentru urmatorii 20 de inscrisi.
Taxa include accesul la toate prezentarile/workshop-urile, pranzul si pauzele de cafea, accesul la libraria cu prezentari în format pdf/ppt si vizitarea zonei expo.
Pentru mai multe detalii, accesati site-ul evenimentului