fbpx

Vino la cursul de manichiura Janet Nails

Daca te-ai decis sa incepi o cariera frumoasa in domeniul manichiurii si cauti sa inveti cum sa realizezi unghii frumoase si elegante, te invitam la cursul de manichiura in Timisoara oranizat de echipa Janet Nails.

Ai acum sansa sa inveti de la traineri cu experienta cum sa realizezi manichiuri elegante si frumoase pentru clientele tale si sa ai o cariera frumoasa.

Stim ca un stilist-protezist poate sa isi faca programul asa cum isi doreste si poate atrage clientela diversa si venituri frumoase.

Echipa Janet Nails are o experienta de peste 14 ani in domeniul manichiurii, iar dealungul timpului am dezvoltat zeci de cursuri de stilist-protezist si de perfectionare in care zeci de cursante au facut primii pasi in cariera de manichiuriste.

Recent, am analizat toate elementele care pot fi imbunatatite la acest curs de manichiura si am revizuit programa cursului pentru a pune accent pe partea practica intr-un curs de 100 de ore care se va desfasura pe durata de aproximativ 3 saptamani.

Iata cateva avantaje de care te poti bucura in cadrul cursului:

– vei lucra cu produse profesionale de manichiura de la brandul Janet Nails pentru a realiza diverse tipuri de manichiura
– vei avea reducere de 20% la gama de produse Janet Nails pe durata cursului
– vei pune in practica teoriile invatate la curs si vei avea alaturi traineri autorizati si cu experienta care sa te indrume si sa iti ofere suport

Cursul are o durata relativ scurta – de aproximativ 3 saptamani – 12 zile si jumatate iar la final vei primi o diploma de la Ministerul Muncii care este recunoscuta in toata tara.

Sala in care se va tine cursul este una moderna, spatioasa si are mobilier necesar pentru a realiza manichiurile si a pune in practica tot ce inveti la curs.

La curs vei invata atat teorie dar si tehnici usor de aplicat si esentiale in cariera ta pentru a dezvolta diverse tipuri de manichiuri pentru clientele tale.

Te asteptam cu drag la curs sa incepi o cariera frumoasa.