VIMN face un pas urias pentru a se extinde in Romania prin canalul TV Paramount

VIMN a fost in ultimul timp tot mai activ pe piaţa din Romania, Comedy Central Extra devenind un canal disponibil in aproape 3.000.000 de gospodarii noi din octombrie 2013, in timp ce Nickelodeon, un canal pentru copii din SUA detinut de catre compania de media, a devenit unul puternic, ajungand in top 3 al canalelor pentru copii.

Bartosz Witak, General Manager al VIMN pentru Israel şi Europa Centrala şi de Est afirma: “In ultimii doi ani am facut progrese considerabile pe piaţa romaneasca. Prin extinderea canalului Paramount in ţara, trecem la urmatorul nivel in ceea ce priveşte prezenta noastra la nivel local. Toate acestea arata importanţa pieţei romaneşti pentru noi.”

Odata cu lansarea canalului Paramount, Viacom International Media Networks a creat o combinaţie puternica intre colectia vasta si iconica de filme Paramount Pictures şi o expertiza puternica in construirea de brand-uri TV globale de succes. Avand in vedere exemplul deja existent pe piaţa locala, canalul Comedy Central Extra, si canalul Paramount va difuza filmele cu subtitrare in limba romana.

“Ne bucuram ca am incheiat parteneriatul cu Viacom International Media Networks. Continutul de calitate al noului canal tematic acopera preferintele consumatorilor nostri. RCS & RDS este constant preocupata de dezvoltarea grilei de programe pentru a oferi continut de cea mai inalta calitate consumatorilor sai.”, comenteaza Florin Nemes, Marketing & PR Coordinator, RCS & RDS.

CANALUL TV PARAMOUNT va oferi abonaţilor de televiziune cu plata din Romania o selecţie de filme de succes din catalogul Paramount, deţinut de compania-mama VIMN, Viacom Inc. Programul va include, de asemenea, filme europene şi filme deţinute de alte studiouri din SUA, inclusiv NBC Universal. Canalul va cuprinde cascadorii de film tematizate şi imagini exclusive din spatele scenei, precum şi interviuri cu actori şi regizori.

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din Sud-Estul Europei, oferind servicii de telecomunicatie in Romania, Ungaria, Spania, Italia si Cehia. Compania si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe baza de fibra optica, furnizand servicii de televiziune, internet, telefonie mobila si fixa la nivel national.

RCS & RDS este lider in televiziunea prin Internet si cablu pe piata din Romania si cel mai mare furnizor de telefonie fixa. Este, de asemenea, cea mai mare companie de telecomunicatii care ofera in Romania un pachet complet de 6 servicii: DTH si televiziune prin cablu, Internet fix si mobil, Digi Net, telefonie fixa Digi Tel si telefonie mobila Digi Mobil.

RCS & RDS este de asemenea prima companie care a investit in continut media, fiind proprietarul statiei singulare de stiri full HD, Digi24; 3 canale de sport, Digi Sport, un canal de film, Digi Film; 3 canale documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World.

Despre PARAMOUNTTM

Paramount este o retea de televiziune 24/24, care difuzeaza filmele Paramount Pictures, cel mai vechi studio american de film si unul dintre producatorii de top din lume in materie de filme de divertisment. Paramount creeaza un mediu contemporan si unic, pentru ca publicul sa poata celebra filmul, documentarele si momentele din spatele scenei. Telespectatorii au acces la o colectie vasta de filme indragite si premiate Paramount,– de la epopee vizionare, la romante ravasitoare, la blockbustere, toate create de catre cele mai mari talente si regizori din industrie. Paramount este parte din Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc. (NASDAQ: VIAB, VIA).

Despre Viacom International Media Networks

Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc. (NASDAQ: VIAB, VIA), este compusa din cele mai populare brand-uri multimedia de divertisment, incluzand MTV, Nickelodeon, Comedy Central, BET, Paramount Channel, VH1, VIVA, COLORS, Game One and Tr3s: MTV, Música y Más. Brand-urile Viacom sunt vizionate la nivel mondial in peste 700 milioane de locuinte, in aproximativ 170 de teritorii si 37 de limbi prin peste 200 de canale TV programate si operate la nivel local si peste 550 de proprietati de digital media si televiziune mobila. Urmareste noutatile VIMN pe Twitter VIMN_PR. Pentru mai multe informatii despre Viacom si activitatea sa, vizitati www [.] viacom [.] com, blog [.] viacom [.] com si contul de Twitter Viacom.