fbpx

Villa Romana Ristorante noul restaurant cu specific mediteranean în care șemineul lui Brâncuși este piesa centrala

Restaurantul s-a inaugurat săptămana trecută, în prezența unor invitaţi aleși.
Cu o experiență anterioară în cunoscute restaurante bucureștene, precum Casa Di David, Ramada North sau McMoni’s, Vasile Penu este bucătarul-șef al Villei Romana Ristorante și propune un concept fresh pentru sortimentele de mâncare, din meniu făcând parte pâté de foie gras cu dulceață de afine, pappardelle cu trufe negre proaspete și rasolul de miel cu cartofi ratte.
”Pentru că bucătăria mediteraneană se prepară întotdeauna din ingrediente sănătoase și proaspete, la Villa Romana Ristorante, le oferim clienților noștri un meniu fresh și gustos care răspunde cerințelor celor mai pretențioși oaspeți. Ne bucurăm că putem aduce în inima capitalei atmosfera din sudul Europei și aroma preparatelor cunoscute în întreaga lume.”, declară Vasile Penu, bucătarul-șef Villa Romana Ristorante.
Amenajat într-un stil neo-romanic, restaurantul este dispus pe trei nivele, ce cuprind o terasă înverzită, cu vedere către piața Charles de Gaulle, o sală principală prevăzută cu balcon, în care se pot organiza evenimente speciale, și un etaj cu 4 separeuri, rezervate clienților ce caută o atmosferă intimă.
Sala de la parter are o capacitate de 52 de locuri în interior și în balcon, iar etajul este adresat întâlnirilor corporate sau a celor private. În curând, la demisol, va fi deschis un bar special amenajat pentru sezonul estival, împreună cu o terasă pentru aproximativ 25 de persoane.
Restaurantul se găsește în Piața Charles de Gaulle, nr. 3, în apropierea parcului Herăstrău, din București, programul Villa Romana Ristorante este de luni până duminică de la ora 12:00 până în miezul nopții.

Villa Romana Ristorante este un restaurant cu specific mediteranean, situat în centrul Bucureștiului, și se adresează unui public cu un stil de viață urban și sănătos . Cu un design neo-romanic, restaurantul are o capacitate totală de 100 de locuri și este amplasat într-o zonă verde a capitalei. Villa Romana Ristorante are 3 nivele, ce cuprind inclusiv o terasă deschisă clienților în sezonul estival.