Vilele din Santa Maria Bay – locuinte de vis la malul Marii Negre

santamariabay.ro

Cu totul altceva fata de ce isi imagineaza cei care nu au avut inca ocazia de a realiza un tur virtual al golfului, Santa Maria Bay este o incantare pentru cei care doresc sa locuiasca intr-un decor sublim. Un proiect ce are la baza pasiunea autentica pentru stilul mediteranean, Santa Maria Bay este un complex rezidential care a cucerit atentia celor care visau sa locuiasca intr-o vila de lux la malul marii.

De departe parca rupt dintr-un peisaj de poveste, acest golf imbie la un stil de viata deosebit, linistit, definit de linistea marii si de frumusetea naturii, parca mereu speciala. Atat cei care iubesc decorul maritim, cat si cei care doresc o schimbare in stilul de viata actual gasesc ideea de a locui intr-una din vilele pe care le cuprinde complexul ca fiind incantatoare.

Pentru ca lumea actuala se defineste prin confort si confortul in sine este un obiectiv pe care fiecare doreste sa il atinga – cu atat mai mult cand este vorba de cel din locuinta, dezvoltatorii s-au axat indeosebi pe acest aspect. Desigur, nu se face niciun fel de compromis in ceea ce priveste alte aspecte pe care oricine le-ar urmari privind alegerea locuintei. Vecinii sunt primitori si respectuosi, cartierul intreg este definit de curatenie, liniste, dar mai ales modernitate, pentru ca in mod special acestea dicteaza calitatea vietii.

Prin ce ies in evidenta vilele din Santa Maria Bay?

Un detaliu ce atrage cu atat mai mult atentia celor ce initial se afla pe site-ul de prezentare al complexului din curiozitate este posibilitatea de a inchiria, in conditii impuse, o vila in acest golf. Desigur, aceste servicii sunt ideale pentru cei care au nevoie sa se convinga ca o locuinta aici este ceea ce isi doresc cu adevarat. Mai multe informatii insa privitoare la aceasta posibilitate si aspectele ce le vizeaza sunt disponibile pe Santamariabay.ro.

Pentru ca fiecare prezinta nevoi distincte, exista trei tipologii de vile dintre care se poate alege. Acestea se diferentiaza in principiu prin suprafata pe care o ocupa, precum si prin alte cateva particularitati. Desigur, fiecare include terasa proprie, curte, precum si loc de parcare.

Ies in evidenta inainte de toate acest vile de lux prin stilul italian autentic dupa care au fost construite. Avand asadar la baza materiale italienesti, fiecare dintre acestea vizeaza un stil de inspiratie mediteraneeana, ce pune un accent insemnat pe fiecare detaliu.

Dezvoltatorii s-au asigurat ca realizeaza alegeri inspirate privind fiecare detaliu pe care il includ in proiect, astfel ca rezultatele sa fie de durata, vilele sa prezinte rezistente, dar mai ales sa ofere confortul dorit din toate punctele de vedere (climatic, energetic si structural totodata).

Atunci cand iubirea pentru mare intrece marginile ordinarului si petrecerea vacantelor de vara la mare nu mai este suficienta, o locuinta in acest decor splendid este alternativa propusa de SantaMariaBay. Mai multe informatii privitoare la conditiile pe care le vizeaza complex rezidential, costuri etc. sunt disponibile celor interesati in cadrul site-ului oficial santamariabay.ro.