fbpx

Vilele de lux din Santa Maria Bay – un alt standard de trai, un alt stil de viata

santamariabay.ro

Suntem ceea ce alegem. De aceea, pornind chiar de la nevoia de baza, de a alege si amenaja spatiul de locuit, alegerea tipului de casa este ceea ce va defini ce suntem, cum traim, cum decidem sa ne rasfatam cu timp petrecut intr-un loc care rezoneaza cu preferintele stilului de viata. Pentru ca era nevoie de un alt standard in materie de locuinte, cartierul rezidential cu vile de lux Santa Maria Bay din Constanta a fost construit dupa arhitectura italiana.

Casa este de fapt camin pentru orice familie, locul in care ne regasim, traim linistea si confortul. Intr-un mix de aspecte, avem pretentia de la acesta sa fie suficient de spatios, sa fie caminul cu un decor placut, cu un stil arhitectural ce rezoneaza perfect cu preferintele noastre. Tocmai din ideea de a nu fi un cartier clasic autohton, de a nu fi despre cladiri construite asemanator celor deja existente pe malul Marii Negre, cartierul de vile de lux Santa Maria Bay a devenit un proiect ambitios.

Santa Maria Bay are pe fundal panorama Marii Negre. Asadar, vilele acestui cartier se bucura de aceasta imagine. Un mediu sanatos, un aer curat si splendoarea marii inseamna poate cel mai mare avantaj al celor care decid sa locuiasca aici.

Viata departe de agitatie

Departe de aglomeratia din mediul urban, de agitatie, desi situate in inima orasului Constanta, vilele de lux parte din cartierul Santa Maria Bay contureaza perfectiunea. Din punct de vedere al modului de construire sunt proiecte durabile, realizate cu materiale de calitate, compartimentare moderna. Imbina cu succes stilul mediteranean traditional si modern totodata.

Sunt 3 tipuri de vile, ce ofera spatiu suficient intregii familii – cea mai mare si generoasa are 430 de mp, 3 etaje, cu ascensor si terase. Toate vilele au si mansarda amenajata astfel incat sa deserveasca drept apartament, incluzand baie, bucatarie, dormitor si living. Celelalte tipuri de vile au aproximativ 320 de mp si urmeaza acelasi tipar al casei cu 3 etaje, cu mansarda, cu terasa si gradina amenajata.

Daca interiorul vilelor este atat de generos, exteriorul completeaza perfect. Terasele si gradinile, spatiu verde amenajat complet pentru momentele de relaxare dorite. Cei care vor locui in astfel de vile se vor rasfata cu astfel de privelisti, vor fi parte dintr-o comunitate ce traieste in armonie, pe care o poti numi cu usurinta „acasa”.

Vilele disponibile si pentru inchiriere

Visul de a detine o casa este unul definitoriu pentru toata lumea. A investi intr-o vila cum sunt cele din cartierul Santa Maria Bay inseamna a investi in confortul si luxul dorit pentru a trai frumos. O alternativa pentru cumparare este inchirierea pe termen mai lung, caz in care exista servicii si conditii flexibile – de mobilare, servicii de menaj incluse sau nu, intretinere tehnica si altele pe masura nevoilor dumneavoastra.

Santa Maria Bay este un concept modern, este un stil de viata aliniat cu reperele europenilor care traiesc bine, frumos, in confort deplin. Daca acesta este scopul propus, cartierul acesta merita pe deplin oricand, o relocare. Detalii despre disponibilitatea vilelor se regasesc in cadrul paginii oficiale.