Videochatul, o arta a seductiei

In videochat intreaga activitate se desfasoara online si se adreseaza unui public strain, de peste hotare. Exista masuri ce tin de confidentialitate privind modelele, astfel incat acestea sa aiba conditii de munca ce le respecta intimitatea si dreptul la a dezvalui atat cat isi doresc ele despre activitatea prestata.

In ceea ce priveste modul in care se desfasoara conversatiile online, nu se poate spune ca exista o regula. In principiu, membrii sunt atrasi de modele ca prim impact vizual, pentru ca mai apoi sa aiba loc si discutii private. Totusi, la baza exista o arta a seductie pe care fetele o stapanesc foarte bine.

Aplica cine doreste, devine model…cine are curaj

Conform unui anunt de angajare in domeniu, asa cum regasim la unul din studiourile de profil BeYou Studio, cele care doresc sau cel putin incearca sa devina model de videochat trebuie sa respecte ceva cerinte minime. Vorbim in primul rand de legalitate, asadar fetele trebuie sa fie majore, sa aiba cunostinte minime de utilizare a unui PC si de limba engleza. Nu va conta experienta in campul muncii sau cele tehnice, asta pentru ca studioul dispune de echipa de specialisti care ofera suport total fetelor, pe toata durata colaborarii: contabil, fotograf, expert tehnic, makeup artist, trainer etc.

Sa aplici este usor, dar sa devii un model inseamna ceva mai mult de atat. Asta pentru ca in conceptul societatii curente, ideea de videochat este inca blamata. Din necunostere sau chiar daca se intelege ca nu exista un contact direct cu membrii platformelor de profil, cei care au o minte conservatoare nu concep acest domeniu ca pe un loc de munca aliniat celor clasice ce corespund cu valorile morale.

De partea cealalta insa, modelele de videochat isi pun talentul in joc si indraznesc sa gandeasca mai departe de anumite limite traditionale. Pentru ele inseamna curajul de a-si exprima sexualitatea, posibilitatea de a castiga mai mult si mai bine, fara sa fie conditionate ca la orice alt loc de munca – in videochat nu exista o limita de castig, iar acesta depinde strict de cat de implicata este fiecare fata.

Castigurile mari raman atuul numarul 1

Industria aceasta face parte din societatea actuala, desi nu este ostentativ expusa. Insa trebuie spus ca la mijloc sunt milioane de euro, iar Romania este una din tarile in care se practica masiv acest gen de activitate. Conform unor studii pe piata de profil, Romania este chiar fruntasa in topul tarilor care au cladit industrie banoasa din videochat.

Castigul impresionant de mare ramane o motivatie puternica, un atu pentru ca studiourile sa atraga prin oferta de job.

Arta seductiei

Exista insa si limite. Videochatul nu inseamna doar nuditate. Exista si platformel non adult, spre exemplu. In principiu, este arta seductiei pusa pe tava, este despre femei care isi arata disponibilitate de a acorda atentie si interes celor care in viata reala nu au un refugiu in bratele unei femei sau care din diferite motive nu reusesc sa isi construiasca o viata de cuplu – nu doresc sau chiar daca o au, nu sunt multumiti de ceea ce au parte.