Videochatul de acasă vs videochatul din studio

videochat chat studio Bucuresti

Multe dintre tinerele care vin să se angajeze la noi, când sunt întrebate dacă au experiență în acest domeniu ne răspund că au mai lucrat acasă. Lucru care ne face să ne punem o mulțime de întrebări. De ce oare vin aceste tinere la noi, la studio, când multă lume spune că cel mai bine e atunci când lucrezi de acasă?

Pentru mulți oameni, să lucreze de acasă, din propriul pat confortabil pare a fi cel mai perfect job, chiar un „dream job” cum ar spune mulți. Și revenim totuși la întrebarea de mai sus, de ce aceste tinere aleg în cele din urmă să se angajeze la un studio. Ca să aflăm un răspuns concret, le-am pus o serie de întrebări, așa că răspunsul îl veți afla de la ele!

    Care crezi că erau punctele forte când lucrai de acasă?

„Păi, în primul rând, eram în camera mea, în patul meu, era foarte comod pentru mine și puteam să lucrez când îmi doresc. Bine, ziua mai mergeam și la jobul pe care mi-l alesesem, dar când aveam timp liber mai făceam și videochat. Pe scurt, comoditatea cred că ar fi lucrul care ar trebui punctat cel mai mult.”

    „Îmi plăcea că puteam să-mi fac programul cum am chef. Puteam să lucrez la ora 2 noaptea sau la ora 7 dimineața. Tot timpul aveam clienți. Am început acest job de când eram studentă, așa că, printre cursuri și seminarii mai încercam să-mi câștig și ceva bani de buzunar. A fost o soluție bună pentru un timp.”

    Care crezi că erau punctele slabe când lucrai de acasă?

„Cred că principala problemă era că aveam prea multă libertate. De multe ori veneam obosită de la job și îmi spuneam că lasă că intru mâine, sau lasă pe altă zi. Neavând un program fix pe care să-l respect îmi scădea considerabil câștigurile.”

    „Îmi era foarte greu cu tehnologia. Erau tipe care aveau camere web și laptopuri mult mai performante ca ale mele, și firește că reușeau să câștige mai mult. Acest lucru mi se părea frustrant și nedrept în același timp.”

    De ce ai venit la Chat Studio?

    „Mi-am dat seama că pot face din videochat un job cu normă întreagă și să câștig mult mai bine. Așa că, am renunțat la jobul pe care îl aveam și am decis să fac o carieră din asta. Îmi place că acum am un program bine stabilit, am persoane speciale care îmi dau sfaturi și mă învață cum să-mi dublez câștigurile și simt că fac performanță!”

    „M-am săturat să fac totul la un nivel de amator și am vrut să duc meseria asta la profesionalism. Și am știut că nu am cum să fac asta de acasă. Aveam nevoie de un studio de videochat cunoscut și celebru pentru a putea să mă autodepășesc. Se pare că am luat cea mai bună decizie atunci când am ales Chat Studio și simt că multe s-au schimbat de când am venit aici!”