Videochatul continuă să împartă publicul în două tabere – de ce pro, de ce contra

beyou-studio.ro

În timp ce vocile celor mai conservatori dintre români continuă să blameze domeniul videochatului, saloanele de profil își văd de treabă. Nu doar că au continuitate pe piața de profil, dar avansează, au condiții de muncă excelente, saloane de lux și câștigă premii importante în industria lor. Această realitate nu poate fi ignorată și de fapt demonstrează că avem o industrie în acest sens, ba chiar una într-o continuă dezvoltare.

Cum lumea se împarte de obicei în două tabere, fiind sau nu de acord cu anumite aspecte, nici când vine vorba de videochat lucrurile nu stau altfel. Pe de-o parte sunt cei care consideră că este imoral să întreții bună dispoziție a bărbaților, sfidând feminitatea, pudoarea și nu numai. Pe de altă parte însă stau cei care nu mai au astfel de prejudecăți.

Aspectele pro cu privire la activitatea în videochat

Tinerele care pornesc pe un astfel de drum sunt motivate cel mai adesea de câștigurile financiare. Nu este singurul motiv. Cei de la Beyou-studio.ro spre exemplu au o lungă lista de avantaje pe care le oferă modelelor: comisioane până la 80% din veniturile nete, plata ce se poate efectua chiar și la zi, bonus la angajare și ținute oferite gratuit. De asemenea, aceștia pot garanta un venit de 5000 de lei lunar.

Câștigurile mari în România se întâlnesc în domenii mai rare și acolo unde munca este grea sau ca urmare a multor ani de experiență. Când să te bucuri de câștiguri, ai deja neajunsul timpului sau al sănătății. Pentru cele care își doresc să găsească calea de a câștiga în tinerețe mai mult ca oricând atunci aleg desigur un job în acest domeniu.

La acest context se mai adaugă, printre altele, și faptul că activitatea aceasta este una legală. Există contracte încheiate între părți, iar cei cu reputație în domeniu, saloanele serioase pot oferi desigur toate condițiile ca la orice alt tip de job.

Totuși, de ce unii sunt contra

Puțini știu că activitatea de model se referă la discuțiile întreținute online, cu membri ce nu sunt din țară, platformele fiind active peste hotare. Teama de a nu se afla despre asta sau de a fi descoperită de cunoscuți este un bun motiv pentru a fi împotriva acestui tip de job. Doar că, și pentru acest aspect s-au găsit soluții: modelele nu sunt promovate în țară, site-urile respective nefiind posibil de accesat aici.

Sunt contra cei care pur și simplu nu înțeleg sau se rezumă să judece după primele aparențe. Sunt contra pentru că nu s-ar putea vedea pe ei înșiși într-o astfel de postură sau pentru că au acel tip de gândire învechită și așa și-au trăit toată viața. Astfel de contexte nu le mai poți schimba.

Toleranța însă este mai presus de orice. Fiecare tip de job este practicat de cei care se potrivesc într-un mediu anume. Așadar videochatul nu face excepție.

Culmea însă, fie că ne place sau nu, acest domeniu este chiar prosper.