Videochat de acasa vs videochat la studio

www.beyou-studio.ro

Este recunoscut faptul ca videochatul se transforma cu rapiditate intr-o industrie care genereaza sume uriase la buget si asigura un venit consistent oricarei tinere implicate intr-un astfel de proiect. Fetele doritoare de aceste beneficii au depasit criticile si prejudecatile care circula frecvent asupra acestei activitati si sunt hotarate sa obtina performanta in acest domeniu.

Una din intrebarile publicului larg si mai cu seama a viitoarelor modele care, desi indraznesc sa se orienteze catre acest job mai au anumite incertitudini este care e cea mai productiva alegere: videochat de acasa sau de la studio?

Este usor de observat ca cele mai multe dintre tinere prefera sa practice videochatul la anumite studiouri celebre. Dilema oricarui necunoscutar este de ce nu alege sa faca acest lucru acasa, in conditiile in care nu ar mai fi obligate sa respecte un program si ar fi totul mult mai facil.

Este esential ca modelele sa inceapa cu dreptul pentru ca odata deschise niste conturi pe site-urile de videochat, nu vor mai reusi sa fie redeschise, iar un rating scazut te urmareste oriunde, fie acasa, fie la studio. Asadar, exista o serie importanta de aspecte importante de avut in vedere cand se ia aceasta decizie si de cantarit care sunt avantajele si dezavantajele ce exista de o parte si de alta.

Echipamentul tehnic si decorul

Cheltuielile si investitiile in scopul achzitionarii aparaturii, computerului, camerei video HD, luminilor profesionale si decorul specific sunt foarte costisitoare. Existenta lor este una indispensabila deoarece asigura un nivel de calitate optima in vederea comunicarii cu admiratorii. In lipsa unor dotari performante, sansele ca aceasta activitate sa poata functiona sunt minime.

In cadrul unui studio, toate acestea sunt puse la dispozitie, ba chiar se gasesc la un inalt nivel calitativ , in timp in propria locuinta se presupune ca ar urma sa aiba loc toate aceste cheltuieli. De asemenea, investitiile ulterioare cauzate de tehnica defectoasa cad in sarcina personalului de la studio, fapt ce nu se poate regasi si acasa.

Din punct de vedere financiar, amenajarea studioului si echiparea sa corespunzatoare din punct de vedere tehnic ajunge la costuri majore. Lista completa cu serviciile care ti le asigura un studio profesional se gaseste pe beyou-studio.ro.

Incasarea castigurilor

Un model ambitios poate obtine castiguri mai mari daca practica videochat-ul de acasa deoarece intreaga plata ii vine in contul sau. Problema se impune intr-o alta maniera legat de plata comisioanelor de retragere, prezentarea facturilor aferente incasarilor lunare si plata taxelor pentru banii incasati care cad in sarcina modelului independent.

Neplata contributiilor sociale, cat si evaziunea fiscala sunt pedepsite cu inchisoarea. Important este ca la un evenual control ca persoana fizica, fiscul solicita justificarea provenientei banilor detinuti in cont sau a eventualelor bunuri achizitionate.

In situatia angajarii la un studio, aceste aspecte nu mai reprezinta o grija pentru angajat, angajatorul fiind partea care se va ocupa de contributiile sociale si taxele specifice.

Intimitatea si confidentialitatea

Doamnele sau domnisoarele care nu locuiesc singure acasa nu se pot bucura de intimitatea necesara  deoarece parintii, familia sau prietenii pot afla foarte usor care le este ocupatia. Studioul, in schimb, este amplasat intr-o locatie sigura si discreta, care nu produce niciun disconfort sau jena. Acesta beneficiaza in permaennta de paza, astfel incat activitatea sa fie desfasurata in maximul de siguranta. Personal competent cu tehnica se va ocupa ca utilizatorii romani sa fie blocati pentru a nu exista nici cel mai mic risc de a a-ti fi dezvaluita identitatea.

 

Detaliile precizate se aplica in cele mai multe dintre cazuri, astfel ca decizia este una foarte simplu de luat pe baza afirmatiilor enuntate. Cu toate astea, o mare importanta o are si studioul anume cu care urmeaza sa se lucreze, in sensul ca profesionalismul si seriozitatea fac diferenta.