fbpx

Victoria Beckham lanseaza noua colectie in săptămâna modei londoneze

Designer Victoria Beckham la sfârșitul show-ului ei de pasarelă în timpul Săptămânii modei londoneze din Londra, Marea Britanie, 16 februarie 2020. REUTERS / Henry Nicholls Fotografie: Henry Nicholls / Reuters
Au trecut șase ani de când o nouă hemline a făcut titluri de modă. Dar duminică dimineață, în săptămâna modei londoneze , Victoria Beckham s-a despărțit de lungimea mijlocie a viței, care a devenit omniprezentă la modă, cu o tendință radicală: fusta cu genunchi.

O fustă lungă de genunchi purtată cu bluză și pulover poate să nu pară ca un aspect revoluționar. Dar influența lui Beckham – în calitate de designer și de o celebritate mult fotografiată – fiind esențială în transformarea fustelor mai lungi într-o tendință mainstream, fața ei volte poate semnala începutul unei tendințe mai largi.

„Mi-am încălcat propriile reguli astăzi”, a spus Beckham în culise după spectacolul ei. „Am vrut să fac ceva mai scurt de ceva vreme – știu că mai vreau să port o lungime mai scurtă. Așa că am încercat să-mi dau seama cum fac asta într-un mod mișto. Și sunt un minimalist, așa că sunt mereu în căutare de modalități de a face haine care să fie captivante, dar care să poată fi purtabile. Vreau să mă provoc, nu să-l provoc pe client. Hainele nu ar trebui să îngreuneze viața. ”Ceea ce Beckham a numit dispoziția „ușor rebelă” a emisiunii sale s-a extins la coloana sonoră Little Simz. Cu familia ei participând, Beckham a spus că a avertizat-o pe fiica ei de 8 ani, Harper, că „ar putea exista cuvinte nepoliticoase pe care nu le auziți în mod normal”.

Culotele croite sau fustele din tweed aerisite, terminate chiar deasupra genunchiului. Bluzele cu guler piele, blazeruri de catifea și centurile de lanț au adăugat efectul burghez-chic, în timp ce cizmele strânse cu coapsa „fac aspectul sexy și dur în același timp”. Pentru seară, o rochie de mătase fluidă de mătase albastru la miezul coapsei, cu decolteu înalt, drapat și mâneci pline a reprezentat „versiunea mea a unei rochii de petrecere moderne”, a spus Beckham. „De multă vreme nu sunt o persoană tipică„ rochie de petrecere ”. Dacă ies noaptea, sunt mai probabil să port un fel de țesut. Dar vreau să port asta. Îmi place cum volumul de pe mânecă compensează lungimea mai scurtă. ”

Portretele dinamice din anii 1960 ale lui Richard Avedon ale unui Penelope Tree sărind au fost pe tabloul de spirit al lui Beckham în acest sezon – „ceva despre spirit și libertate, mai mult decât hainele” – împreună cu imagini ale Marisa Berenson , care „obișnuia să poarte aceleași haine în fiecare zi. și seara, dar pune-ți mai mult machiaj noaptea ”, a spus Beckham. „Cred că este destul de mișto.”

Hilfiger afirmă că este nașul de îmbrăcăminte stradală. „Am creat îmbrăcăminte de stradă la sfârșitul anilor 1980, înainte de a exista îmbrăcăminte de stradă”, a spus el într-o prezentare înainte de spectacolul său Tate Modern. „Am început ca un brand preppy, iar apoi am adăugat sport. Nu îmbrăcăminte sport așa cum se văzuse la modă înainte, dar hainele adevărate sportive purtau să joace baschet, fotbal, hochei – haine supradimensionate, culori strălucitoare, tip mare și numere. Scriitorii de modă la acea vreme au numit-o uzură hip-hop, dar am spus că nu, copiii hip-hop poartă aspectul nostru, care se numește streetwear. ”

Hilfiger a arătat către un costum de tencuială în tencuială roz cu logo-ul în relief tonal, ca un aspect care arată influența lui Lewis Hamilton. „Este un stil elegant, de lux – toată atmosfera asta de Kanye-in-California”, a spus Hilfiger.

Ei i-au adus stilul „unisex, utilitar, supradimensionat” în costumele de baie cu tracțiuni cu inel de neon pe fermoare. Colaborarea pe trei căi este cea mai recentă dintr-o serie Hilfiger, în vârstă de 68 de ani, a făcut-o cu tineri influenți de modă, inclusiv Zendaya și Gigi Hadid. „Mi-a fost teamă să cresc, cred”, a explicat el. … și sperăm să simți la fel. Marea Britanie poate părăsi UE, dar Mdlpl rămâne angajat în Europa, dublând ideile și interesele pe care le împărtășim. Raportarea noastră independentă, bazată pe fapte, va informa Marea Britanie despre Europa, Europa despre Marea Britanie și restul lumii despre ambele. Acestea sunt perioade tulburătoare, care definesc zece ani. Dar vom rămâne alături de noi, livrând jurnalism de calitate, astfel încât să ne potrivim cu toții pe baza faptului, nu a ficțiunii.