Viata si activitatea lui Stefan Birica

Stefan Birica este o personalitate importanta ce ocupa in momentul de fata functia de lector universitar la Facultatea Bioterra din Bucuresti, acolo unde ofera cursuri de Drept Comunitar European si Drept Administrativ.

Studiile absolvite de Stefan Birica

In ceea ce priveste studiile pe care Stefan Birica le-a absolvit, acesta detine licentiere in drept, absolvind cu succes studiile Facultatii de Drept, avand si cunostinte politice datorita absolvirii studiilor de la Insitutul Diplomatic Roman.

Un pas important in cariera, Stefan Birica l-a realizat prin obtinerea titlului de doctor in stiinte fitosanitare, ocazie cu care si activitatea publicistica a acestuia a cunoscut un real succes, prin publicarea cartii “Legislatie FitoSanitara”.

Activitatea lui Stefan Birica

In ceea ce priveste activitatea lui Stefan Birica, acesta a post impicat in foarte multe proiecte umanitare si nu numai, de exemplu in anul 2013, Stefan Birica a primit diploma de onoare Sfintii Imparati Constantin si Elena, diploma care i-a fost inmanata de Preafericitul Parinte Patriarh Daniel, pentru aportul pe care acesta l-a adus la restaurarea picturii Bisercii Sfantul Anton – Curtea Veche.

In plus, activitatea profesionala a acestuia a cunosct ramuri de activitati diverse, fiind peste 10 ani implicat in consilirea pe probleme diplomatice, precum si manager executiv la compania Gigawatt Global, companie in care a fost implicat in dezvoltarea energiei solare din Romania.

Mai multe informatii legate despre studiile lui Stefan Birica, precum si despre activitatile acestuia, le puteti gasi pe facebook, pe profilul de linked in si chiar in comunicatul de presa publicat de PRCenter.