Viata dupa implantul dentar

Oferta implanturi dentare

Cand va adresati unei clinici in vederea implantarii dentare, este posibil sa aveti nelinisti si intrebari. Procedura in sine poate parea complicata si anevoioasa, mai ales ca nu este ca orice alt tip de tratament dentar, iar asta va poate descuraja. Nu va faceti griji, echipa medicala de la Dental Crown Health, clinica stomatologica in sector 3, are o vasta experienta in ceea ce priveste implantarea, iar rata de succes este de 100%.

Procedura de implantare dentara

Procedura de implantare dentara necesita interventie chirurgicala minora care poate fi efectuata sub anestezie locala, dar, daca sunteti cu adevarat speriat de ceea ce urmeaza, puteti opta pentru anestezie generala. Indiferent de temerile sau preocuparile pe care le aveti, pana se ajunge la aplicarea procedurii propriu-zise a interventiei, toate detaliile vor fi discutate, avand timp suficient sa va obisnuiti cu ideea de implant. Veti primi informatii la fiecare pas, iar daca aveti intrebari suplimentare, nu ezitati sa le adresati specialistilor.

Dupa finalizarea actului de implantare, ar fi bine sa aveti pe cineva alaturi care sa va conduca acasa pentru a evita orice neplacere cauzata de drum. Probabil veti primi o reteta cu antibiotice pe care sa le luati in primele zile dupa interventie, analgezice pentru calmarea durerilor si instructiuni cu privire la modul de ingrijire a implanturilor in timpul perioadei de vindecare.

Va puteti astepta la o usoara sangerare si la mici umflaturi, insa tratamentul urmat in mod corect ar trebui sa rezolve situatia, de aceea nu ar trebui sa va ingrijorati. Daca sangerarea nu se opreste, iar zona continua sa se umfle, ar fi bine sa reveniti la cabinet in cel mai scurt timp pentru a vi se efectua un control.

Daca totul este in regula si se desfasoara conform planului, va trebui sa reveniti la un control abia dupa o saptamana. Acum se va constata daca vindecarea are loc cu succes. Majoritatea oamenilor au parte de o experienta pozitiva in ceea ce priveste implantarea, de aceea nu ar trebui sa va faceti griji!

Pentru detalii legate de posibilitatea achizitionarii unui implant dentar in sector 3, Bucuresti, accesati https://dentalcrownhealth.ro, iar succesul este garantat!