Vezi aici pasii in a monta Tuburi LED – sfaturi de baza

tuburi led

Tu ce stii de despre tuburi led?

Cand vorbim despre tuburi cu LED, ne gandim imediat la forma acestui sistem de iluminare, care este similar cu tuburile clasice. Este o forma usor de identificat, foarte asemanatoare cu tubul de neon clasic, dar are proprietatile specifice unui sistem de iluminare cu LED de tehnologie actuala. Diferenta dintre aceste tuburi cu LED si cele clasice cu LED este ca nu au filament si nici substante toxice.
tuburi led
Noi recomandam aceasta tehnologie in orice sistem de iluminat, fie ca este tub bec spot sau priector cu LED.

Vezi care sunt principalele avantaje ale acestei tehnologii

La inceput, consumul de energie electrica a tubului cu LED-uri a fost cu 50% mai mic decat cel al becului traditional, deci poate economisi multa energie electrica.

Este foarte usor de instalat. Folosind soclul existent in aceasta locatie, tubul LED poate fi instalat foarte rapid si usor. Daca nu stii insa cum se face acest lucru, vei regasii pasii importani in continuare.

Timpul de amortizare a tubului LED este foarte rapid. (Aproximativ un an, in medie aproximativ 10 ore pe zi)

Comparativ cu sistemele traditionale, sistemul de tuburi cu LED emite mult mai putina caldura. Adica, un numar mare de lumini cu LED-uri insa este foarte prietenos cu natura deoarece nu emit raze uv sau inflarosii daunatoare mediului inconjurator.

Au o transmisie de lumina foarte buna. Mediul de iluminat este foarte placut.

Cum se monteaza? Ai in continuarea articolului pasii

Daca nu ai mai facut asta pana acum si nu ai experienta, ai aici cativa pasi importanti pe care trebuie sa ii urmezi pentru a monta tuburi LED.

  1. Opriti alimentarea cu curent.
  2. Scoateti tubul de neon vechi din suport. Retineti ca acest tub trebuie reciclat si reutilizat, nu amestecat cu deseurile menajere! Nu rupeti teava!
  3. Scoateti starter vechi.
  4. Instalati noul starter cu tub LED furnizat de vanzator.
  5. Instalati tubul care emite lumina pe suport.
  6. Reconectati becul la instalatia electrica.