Versiune noua Socrate ERP

Socrate+ 2011.11 vine cu o functionalitate de „Proiecte” extrem de complexa, care permite companiilor care lucreaza pe proiecte sa planifice si sa urmareasca executia din punct de vedere financiar a proiectelor pe oricare dintre fazele acestora. Planificarea financiara a unui proiect se poate face atat la nivel general, avand drept baza datele cuprinse in contractul de servicii (durata, efort, cost cu resurse umane, venituri estimate, respectiv cheltuieli estimate cu furnizorii), cat si detaliat: pe tipuri de resurse si efortul estimat, pe rate de facturare client, furnizor, etc. Gradul de executie al unui proiect (efort, venituri, achizitii, consum materiale planificate versus realizat) si profitabilitatea acestuia sunt controlate in timp real, pe masura derularii proiectului si alocarii documentelor primare proiectului sau fazei aferente. Planificarea in timp a fiecarei etape/actiuni/resurse, inregistrarea efortului depus per actiune, urmarirea gradului de executie a unei actiuni sunt gestionate cu softuri specifice de Project Management, ce sunt integrate cu functionalitatea de „Proiecte” din Socrate+ 2011.11. Integrarea consta in faptul ca sunt preluate automat in Socrate+ proiectele, resursele, tipurile de resurse si pontajele inregistrate in aplicatiile de project management, in acest moment fiind realizate integrari cu Microsoft Project Server si Ceryx.

In plus, noua versiune a solutiei ERP dezvoltata de BITSoftware permite tinerea unei evidente clare a tuturor conditiilor comerciale incluse in contractele incheiate de companii cu clientii si furnizorii (scadente, lista de preturi agreata, anexe), conditii care pot fi preluate in mod automat pe proiectele care se deruleaza in baza acestor contracte.

Socrate+ 2011.11 vine si in sprijinul companiilor care activeaza in zona de distributie si retail, punand la dispozitia acestora mecanisme automate de tiparire etichete raft (pret) de pe o receptie, de generare coduri de bare interne si de golire a gestiunilor in caz de transfer sau reorganizare. De asemenea, noua versiune a solutiei ERP de la BITSoftware ofera posibilitatea stabilirii gradului de vandabilitate a unui produs in functie de furnizorul acestuia, permitand vizualizarea stocurilor dupa furnizor in cazul aceluiasi tip de articol provenit insa de la furnizori diferiti.