Ventuze masaj silicon - curiozitati si aspecte importante ale acestei metode de utilizare

22 august 2018
Autor:
Maria

Atunci cand vine vorba de modalitatile de vindecare a afectiunilor, oamenii cauta diverse modalitati. Dintre acestea fac parte si ventuze masaj silicon. Conform medicinei chinezesti, aceasta metoda este una destul eficienta, si are puterea de a imbunatati circulatia si energia prin intregul corp. De asemenea, tot aceasta cultura considera ca urmele care apar in urma aplicarii acestia sunt doar energii negative, iar pentru a scapa de acestea, este necesar ca ventuze sa fie amplasate in zonele unde se colecteaza energia pozitiva.

ventuze masaj siliconPoate va intrebati care sunt orginile ventuzelor. Da, acestea se utilizeaza de mult timp si dateaza din anul 400 inainte de Hristos. Asa cum este stiut, acestea au fost mentionate pentru prima data intr-un manual de medicina naturista in China. Aceste informatii le-am gasit pe acest site.

Ventuze masaj silicon sunt utilizate in tratamentul pentru vindecarea bronsitei, depresie, dar si tulburari gastrointestinale. Asadar, putem spune ca reprezinta cu succes o alternativa destul de buna.

Ventuze masaj silicon – lucruri pe care nu le cunoasteti despre acestea

Ventuze masaj silicon au efecte care nu sunt cunoscute in totalitate. De exemplu, acestea vindeca raceala, dar si alte afectiuni. Exista riscul ca ele sa se sparga atunci cand sunt incalzite. Acestea au o actiune destul de ampla pornind de la maini, fata, dar si ochi.

Tratamentul cu ventuze masaj silicon este una dintre tehnicile care au pornit de la chinezi. Acestia se axeaza pe astfel de instrumente in loc sa foloseasca degetele. Astfel, toxinele vor fi eliminate in cel mai surt timp. Ventuze masaj silicon reprezinta o tehnica mai diferita fata de altele. Aceasta utilizeaza drept tehnica aspiratia. Astfel, se vor folosi drept metode decontracturarea, tratarea, dar si relaxarea.

Ce trebuie stiut despre terapia cu ventuze masaj silicon? In primul rand, acestea implica incalzirea acestora, care sunt puse pe piele si sunt puse pe corp, astfel incat sa il relaxeze. Mai mult, astfel de terapie este folosita de multi sportivi care se vindeca prin utilizarea acestor tipuri de ventuze. Aceasta este tot un fel de masaj insa, cu efecte benefice. Astfel, este important de spus faptul ca nu foloseste presiunea pentru vindecare, ci incalzirea zonei si relaxarea acesteia.

Despre ventuzele din silicon trebuie precizat faptul ca sunt sunt mai flexibile fata de alte modele, cum ar fi cele din sticla, de exemplu. Mai mult, acestea su diferite marimi si forme. Zona lor de aplicare este una destul de diversa, precum putand fi aplicate si pe zonele cu forme, precum umeri sau gat.

Bronsita, astmul sau constipatia sunt doar cateva dintre afectiuni de cre veti putea scapa daca utilizati aceste eventuze masaj silicon. Pentru a forma o congestie locala, acestea se vor aplica pe piele. Astfel, masajul va actiona in adancimea tesutului, iar cu ajutorul presiunii se va actiona in vederea vindecarii.

 Nu doar in China, ci si in America sau Europa aceasta practica este utilizata de mult timp, iar rezultatele sunt unele destul de bune. Tipurile de ventuze nu sunt doar ventuze masaj silicon, ci si bambus, sticla, plastic. Primele sunt doar o varianta moderna a celor mentionate, care sunt utilizate tot mai mult, datorita calitatilor pe care le are materialul.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram