VelvetDental: Servicii stomatologice de top

Clinica stomatologica VelvetDental este una dintre cele mai renumite reusind sa se mentina in topul celor mai performante clinici la nivel european. Serviciile puse la dispozitia clientilor sunt cele mai bune fiind realizate de medici specialisti.

Doar aici se pot gasi cele mai bune preturi, dar si posibilitatea realizarii platii in rate. Pacientii au parte de tot confortul necesar pentru a obtine un zambet desprins parca din reviste. Bugetul alocat vizitelor la cabinetul medical este unul redus, motiv pentru care tot mai multi oameni ajung sa aiba grave probleme dentare.

Igiena precara, dar si alimentatia sunt doua aspecte care duc la pierderea dintilor. Medicii stomatologi se confrunta in ultimii ani cu foarte multe cereri de realizare a unui implant dentar. Acesta are rolul de a inlocui dintii pierduti si de a oferi un zambet stralucitor si o dantura impecabila.

Procedura este non invaziva si nu prezinta niciun disconfort pentru pacient datorita faptului ca se realizeaza sub anestezie locala. In felul acesta, pacientul este perfect constient, iar medicul reuseste sa lucreze fara sa fie deranjat.
In prima faza se monteaza un surub din titan care tine locul radacinii naturale a dintelui. Este nevoie de o perioada de 6-8 luni pentru ca locul sa se vindece, iar organismul sa accepte corpul strain. In plus, in primele zile se recomanda efectuarea unui tratament cu antibiotic pentru evitarea aparitiei unei infectii.

In cea de-a doua etapa, medicul dentist monteaza coronita din zirconiu, iar procedura propriu-zisa a ajuns la final. Pacientul are acum parte de zambetul mult visat care ii confera mult mai multa incredere in sine.

Se recomanda un periaj efectuat corespunzator de 2-3 ori pe zi, dar si de vizite regulate in cabinetul stomalogic pentru evaluarea starii implantului si pentru mentinerea unei igiene orale. In cazul in care toate aceste demersuri sunt indeplinite, implantul va rezista in mod garantat 15 ani.

Potrivit www.velvetdental.ro siguranta si confortul pacientilor sunt cele mai importante motiv pentru care instrumentele sunt atent dezinfectate, iar spatiile comune sunt pastrate curate, in permanenta. Clientii sunt mai mult decat multumiti de conditiile oferite si revin de fiecare data cu incredere.