VELUX România donează rechizite pentru elevii clasei I dintr-o școală din Călărăși

La începutul anului școlar, VELUX România a adus zâmbete pe chipurile copiilor din clasa I ai Școlii Gimnaziale Mircea Vodă, din județul Călărași cărora le-a donat seturi de rechizite. Cei mai mulți copii din această zonă provin din familii vulnerabile, care nu au posibilități materiale, iar un ajutor precum cel primit azi îi va motiva și le va susține dorința de învățare.

“Am aflat de VELUX din mass media și m-am gândit să apelez la această firmă pentru că am simțit că mă va ajuta să fac niște copii fericiți. Elevii mei din acest an sunt clasa I și printre ei sunt și copii care provin din familii care fac sacrificii mari să îi aducă zilnic la școală, cerințele școlare sunt din ce în ce mai mari, iar rechizitele primite de la VELUX România sunt de un real folos pentru ei. Atât copiii, cât și părinții au fost surprinși plăcut de gestul acestei companii și pe această cale le mulțumesc atât în numele meu, cât și al lor”, spune Cojocea Mihaela, profesor învățământ primar la Școala Gimnazială Mircea Vodă, din județul Călărași.

“Apreciem dascălii cu inițiative constructive și ne bucurăm că am putut să fim alături de copiii din clasa I ai Școlii Gimnaziale Mircea Vodă, din județul Călărași. Acțiunile filantropice, menite să creeze condițiile optime pentru îmbunătățirea performanțelor, fac parte din politica Grupului VELUX. Un alt proiect recent susținut de Fundația VELUX a fost Second Chance – Centrul Comunitar Berceni, din comuna cu același nume”, spune Noemi Ritea, director general VELUX România.

VELUX nu este la prima acțiune de acest gen. Prin intermediul Fundației VELUX, deținută de Grupul danez VELUX, compania susține proiecte inițiate de organizațiile civice locale, organizații care au curajul sa testeze idei noi legate de inițiative sociale și care doresc să dezvolte metode noi în activitatea socială. Astfel, Fundația VELUX derulează constant programe filantropice al căror scop este să ajute copiii și adolescenții vulnerabili din punct de vedere social din Europa Centrală și de Est. Centrul Româno-Danez pentru Educaţie Integrată, care sprijină integrarea socială a copiilor cu vârste cuprinse între 0 şi 4 ani, sau Second Chance – Centrul Comunitar Berceni, care susține dreptul la educație al copiilor din comunitățile rurale, sunt doar două proiecte locale care au beneficiar de susținerea Fundației VELUX.

Despre Grupul VELUX

De mai bine de 75 de ani, Grupul VELUX creează spații mai bune de locuit, aducând lumina naturală și aerul proaspăt în casele oamenilor din toată lumea. Programul de produse include atât ferestre de mansardă, cât și o gamă complexă de rulouri decorative și parasolare, rolete exterioare, tuneluri solare, ferestre pentru acoperiș terasă, ferestre cu funcții speciale (ieșiri pe acoperiș, ferestre pentru evacuarea fumului) și soluții automatizate. Pentru muncă, pentru studiu. Pentru joacă și pentru locuire. Grupul VELUX are o prezență globală, având companii de vânzări și fabrici în 40 de țări, în care lucrează aproximativ 9 500 de angajați. Grupul VELUX este deținut de VKR Holding, o companie cu răspundere limitată care aparține fundațiilor și familiei. Pentru mai multe informații, vizitați velux.com și velux.ro.

www.facebook.com/VELUXRomania
www.youtube.com/user/VELUXRomania
www.instagram.com/veluxromania

#veluxromania #povestidinmansarde #momentvelux #velux20