fbpx

VectorVice cea mai buna sursa de vectori pentru design

Vectorii sunt unul dintre cele mai importante elemente de design, deoarece au marele avantaj de a nu-şi pierde din calitate atunci când sunt măriţi sau micşoraţi. Astfel, acelaşi vector poate fi folosit atât pentru webdesign, cât şi pentru imprimate sau publicitate outdoor.
VectorVice vine în ajutorul designerilor independenţi sau al agenţiilor de publicitate cu o mare varietate de pachete de vectori grupate în diferite categorii, la un preţ foarte avantajos. Cu doar 10 dolari, puteţi achiziţiona un pachet compus din 11 vectori, pe diferite teme: de la animale şi maşini, la vectori destinaţi în mod special sărbătorilor sau unui anotimp anume. Aceştia pot fi folosiţi pentru website-uri, logo-uri, afişe, bannere, panouri publicitare, cărţi de vizită sau orice alt tip de design. Odată cumpăraţi, vectorii pot fi folosiţi ori de câte ori este nevoie, deoarece nu trebuie să se plătească alte taxe pentru ei.
Cu VectorVice, utilizatorii pot avea deplină siguranţă că beneficiază de vectori de cea mai bună calitate, realizaţi de designeri profesionişti cu scopul de a fi folosiţi de către alţi profesionişti din domeniu.
Fie că este vorba despre designeri începători sau profesionişti care lucrează la foarte multe proiecte concomitent, la VectorVice vor găsi ajutorul de care au nevoie. Indiferent de buget, aceştia vor avea siguranţa că vor primi lucrări de calitate pe care le pot integra cu uşurinţă în designul lor.
Pe pagina VectorVice.com ,cei interesaţi vor găsi tot timpul noi vectori, pachete aflate la promoţie, dar şi vectori oferiţi gratuit în categoria „freebies”. VectorVice este astfel cea mai bună sursă de inspiraţie pentru orice designer care doreşte să îşi eficientizeze munca la maximum.