fbpx

Vata minerala de la Marola merita investitia ta!

vata minerala

Cunosti informatii despre vata minerala?

Vata minerala, cunoscuta si sub denumirea de vata de sticla, este un material de constructie din subcategoria de produse dedicata etapei de izolare. Acest material este apreciat la nivel mondial pentru caracteristicile sale foarte cautate.In plus, are si caracteristici foarte eficiente de izolare termica si de suprimare a zgomotului, astfel incat poate si izola sunetul.
vata minerala
De asemenea, este de mentionat faptul ca acest produs de izolare este foarte poros, astfel incat permite peretelui sa respire intr-o anumita masura fara a afecta zona de performanta a izolatiei.

Ce avantaje veti obtine prin utilizarea acestui produs?

Vata minerala este o alegere inteleapta, deoarece are multe calitati speciale. Poate absorbi cu succes zgomotul, este usor de instalat, nu continua sa arda, stabilitatea sa dimensionala este foarte buna, nu reactioneaza cu metalul in contact, nu putrezeste si nu reproduce insecte sau rozatoare.

Este, de asemenea, un material complet cu siguranta ridicata, netoxicitate si durata lunga de viata si are o perioada de garantie aproape nelimitata.

Vata minerala poate fi utilizata pentru izolarea urmatoarelor articole:

Podea, folosita pentru izolarea termica si fonica a podelei;

Mansarda – cu ajutorul sau, se va realiza o izolatie cu greutate redusa;

Peretele despartitor – Peretele din rigips si vata minerala are o greutate redusa si nu va incarca structura;

Peretii exteriori – ca punct de tranzit pentru aerul exterior, acest lucru este benefic pentru acesti pereti care trebuie sa asigure un climat adecvat.

Cumpara online de la Marola.ro

Te asteptam in magazinul online de materiale de constructii sa cumperi si tu vata minerala la un super pret! Pe langa aceasta, gama de materiale este foarte larga! Achizitioneaza pentru proiectul tau si materiale precum bca, polistiren expandat, tevi metalice de diiferite forme si marimi, placi de tip tabla neagra, tabla neagra striata si multe alte accesorii ce iti pot fi de mare folos! Spor la treaba!