Vasile Events Planner, “arhitect de evenimente” la cort, lanseaza noutati cu privire la meniurile de nunta ale anului 2019

Vasile Stan Events - Corturi de inchiriat

Bucuresti, 29 Mai 2019. Vasile Events Planner, un organizator de evenimente cu o experienta notabila in acest domeniu si sute de clienti in Bucuresti si in tara, a facut anuntul celei mai noi schimbari survenuite in meniurile de nunta, botez si alte evenimente cu staif. Pentru ca se numara printre cei mai cautati “arhitecti de evenimente” din Romania, reprezentantii Vasile Events Planner si-au armonizat meniurile si serviciile pentru a le oferi o experienta premium clientilor lor. Potrivit acestora, din noile meniuri nu vor lipsi combinatii de preparate calde si reci, candy bar si protap de porc sau miel.

Romanii raman in zona traditionalului, dar magnetismul fine dining ii atrage tot mai mult in 2019. Astfel,“arhitectul de evenimente” a devenit mediator intre gusturile si estetica meniului.

Evenimentele anului 2019 se desfasoara sub aura fine dining, dar nu inceteaza sa fie traditionale. Aceasta este, poate, cea mai mare provocare a organizatorilor de evenimente din Bucuresti. Un exemplu elocvent vine din partea Vasile Events Planner, cu o experienta mostenita din tata in fiu: “Atunci cand am inceput sa activam in aceasta industrie, ne simteam intr-o zona <sigura>. Aveam un meniu traditional, cu sarmalute, friptura si clasicele aperitive. Totul s-a schimbat prin 2013 – 2014, atunci cand gusturile in materie de meniu de nunta s-au schimbat vizibil.

Simultan cu inchirierea corturilor de nunta am continuat sa ne axam si pe diversificarea meniurilor, in care am inclus preparate ca mini gordon blue, rulada de ciuperci sau rulada de cascaval cu struguri. Ceva mai tarziu le-am oferit clientilor nostri posibilitatea de a comanda purcel la protap pentru evenimente, dar si berbecut sau miel, alegere care a fost pe placul multora”, a declarat managerul agentiei de organizare evenimente.

In prezent, Vasile Events Planner opereaza la nivelul intregii tari, serviciile sale fiind solicitate indeosebi de persoanele care asteapta un numar mare de invitati. Tot sursa citata mai adauga: “Nu doar la nunti se inchiriaza corturi, avem si cereri de inchirieri corturi pentru evenimente precum aniversari, majorate etc. Ce am observat, insa, este o aplecare tot mai mare asupra esteticii evenimentului. De aceea ne-am si axat in ultimul an pe aranjamente floarale si decoruri noi pentru candy bar, de unde nu lipsesc prajiturile de sezon. La temperaturi reci mergem pe orice tip ce crema, insa vara includem in meniul de candy bar delicii din fondant, rezistente la caldura, mai ales daca evenimentul are loc la cort. Ca feedback, ni se transmite ca suntem printre putinii organizatori care ofera solutii <>, pentru ca cei prezenti sa se simta confortabil atat la nivel de locatie, cat si la nivel de meniu”.

Vasile Events Planner a inceput sa isi extinda serviciile la inceputul acestui an. Serviciile sunt prestate in Bucuresti si in tara si pot fi accesate si independent. In topul serviciilor cel mai des solicitate se numara inchirierea corturilor de nunta, in timp ce la capitolul meniu, cele mai iubite elemente sunt protapul si candy bar-ul.

Despre Vasile Events Planner:

Vasile Events Planner este o agentie de organizare evenimente din Bucuresti, care opereaza atat la nivelul Capitalei, cat si la nivel national si regional. Specificul acesteia este de inchiriere corturi de nunta, dar livreaza si preparatele pentru meniul de eveniment, in functie de categorie. Aflati mai multe accesand http://www.petrecerilacort.ro/.

Contact:

E-mail: office@petrecerilacort.ro

Telefon: 0763547733