Vara asta ne dam intalnire la mare

Cat de mult asteptam vara? Si ce bucurie imensa ne aduce aceasta atunci cand ne face soarele cadou? Multe luni induram frigul, gerul, zapada, iar pentru aceia care iubim caldura, asteptarea este una grea, dar si atunci cand apar pe cer primele raze de soare razlete, ne facem bagajul si o zbughim catre mare, doar acolo este universul bronzului si relaxarii. Nu sunt foarte multe locuri pe lioralul romanesc unde va puteti relaxa, mai ales in plin sezon, dar pensiunea din Eforie Nord, La Mer va rezerva cele mai bune locuri de cazare si sezlonguri pe o plaja linistita, departe de agitatie.

Ce facem la mare la inceput de sezon? Majoritatea persoanelor merg la mare in plin sezon, sa fe siguri de vreme, sa prinda cel mai arzator soare si sa il “fure” pe tot. Iata ca puteti fi mult mai avantajati daca mergeti la mare la inceputul verii, deoarece plajele sunt mult mai linistite, soarele este mai cald si va fereste de rezele nocive, preturile sunt mai bune si veti avea toate sansele sa prindeti o camera la vila din Eforie Nord La Mer unde conditiile sunt foarte bune.

Statiunea Eforie Nord ofera cazare pentru familii cu copii, pentru tineri dornici de distractie, pentru indragostiti, iar La Mer va asteapta cu o multime de oferte pentru sezonul de vara, dar si dotari o multime pentru copii, parinti, bunici si tineri, incepand de la locuri de joaca pana la programe de aventura in Marea Neagra.