fbpx

Vara aceasta purtăm kimono damă de la brandul La Nuit

Tocmai ce ți-ai făcut ordine în dulap și ai observat că îți lipsește ceva? Stai fără griji! Tot ce ai nevoie pe moment este să arunci o privire colecțiilor de la brandul La Nuit. Vara aceasta se poartă kimono dama și cămașă de noapte din mătase satinată. Să vedem împreună ce ne oferă acest brand românesc pentru nopțile de vară!

Camasa de noapte satin sau kimono satin?

Vara este anotimpul în care shopping-ul este în toi, atât pentru doamne, cât și pentru domni. Magazinele sunt full de oameni care își caută fel de fel de ținute. Știai că rata shopping-ului crește considerabil pe timp de vară? În special în spațiul online?

Shopping-ul online a devenit un fel de hobby și pentru români. Cu doar câteva click-uri, produsul tău este plătit și gata de livrare! Magazinele online prezintă avantajul că oferă discount-uri mai frecvente decât magazinele tradiționale. Se aplică acest aspect tuturor magazinelor?

Se prea poate! Poți prinde diverse promoții, și produse de calitate superioară. Aici se încadrează și magazinul online La Nuit. La Nuit este totodată și brand, ceea ce îl face mai special decât alte magazine. Ce putem găsi la ei? Ținute de seară din satin de diferite tipuri:

  1. kimono-uri;
  2. cămăși de noapte;
  3. set damă;
  4. pijamale satinate.

Kimono scurt sau lung?

Brandul La Nuit are o frumoasă colecție de kimono-uri de damă satinate. Această ținută de noapte este foarte lejeră și foarte căutată pe timp de vară. De ce? Te simți confortabil în fiecare moment al nopții, dar și pe timp de zi.

Faza bună este că poți opta pentru unul scurt sau lung. Să nu consideri că nu poți purta un kimono lung pe timpul verii! Satinul este un fir subțire și lasă pielea să respire. Astfel, nu vei întâmpina problemele cu perspirația și poți dormi liniștit.

Cămașă de noapte sau set damă?

O cămașă de noapte din mătase satinată este în sine o ținută elegantă, chiar și pe timp de noapte. Cusătura fină e satinului îți îmbracă întregul corp în comoditate. Poți purta cămașă și pe timp de zi, pentru a te simți mai liberă în mișcări.

După kimono, propunerea noastră de ținută de seară nocturnă este cămașa de noapte. Pe lângă faptul că este comodă, este și o ținută elegantă. Dorești să fii mai senzuală într-o seară anume? Atunci nu ezita să dai o comandă la cămășile de noapte a la brandul La Nuit.

Set de damă pentru seri cu adevărat relaxante

Cu toții avem zile și zile. Unele zile sunt mai obositoare decât altele, în special când ai un job solicitant și alte îndatoriri pe acasă. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că sunt momente în care trebuie să zicem „stop” și să ne relaxăm.

De obicei, aceste momente sunt chiar înainte de ora de culcare. Te îmbraci în ținuta de seară și te pregătești de somn. Un set damă din satin este elementul care te va ajuta să te relaxezi din plin înainte de somn. A doua zi te vei simți plină de energie!

Pijamale satinate – set lung sau scurt

Un alt set de damă, mai elegant decât cel de urmă, este dat de pijamalele satinate. O pereche de pijamale satinate este cel care îți va dărui cel mai bun somn ever! Din acest motiv se spune că este bine să ne alegem drept ținută de seară pijamale comode.

La Nuit îți oferă doar produse de calitate și colecții care nu trebuie să fie ignorate. Garantăm că nu vei fi dezamăgită de colecțiile lor de ținute de seară satinate. Mai mult, îți poți și personaliza ținuta! Intră pe site-ul lor pentru a afla mai multe legate de acest aspect.

Brandul La Nuit – un brand românesc

Doamnele adoră ținutele care aparțin de un anumit brand. La Nuit este un brand cu sediul în Câmpina, de unde poți achiziționa:

  • kimono-uri satinate;
  • cămăși de noapte din mătase satinată;
  • set damă;
  • pijamale satinate.

Multe produse de excepție așteaptă să fie cumpărate de la acest brand. Alătură-te și tu clientei și bucură-te de produse de calitate excepțională. Brandul La Nuit este brandul care le poate face fericite pe doamne și domnișoare. Devin-o și tu una dintre clientele acestui brand românesc de calitate.