fbpx

Vânzarile de cartușe laser releva preferințele clienților pentru tehnologiile de imprimare

Cele două tehnologii de imprimare folosit în mod curent au fiecare avantaje și dezavantaje care se manifestă în funcție de tipul specific de utilizare. Din perspectiva utilizării de birou, tendința către tehnologia laser este din ce în ce mai evidentă, fapt reieșit din vânzările înregistrate în ultimul trimestru din anul trecut de Euro Print Shop, producător de cartușe compatibile pentru majoritatea modelelor de imprimante disponibile pe piață.
Imprimantele laser sunt preferate, în primul rând, datorită avantajului autonomiei, avantaj extrem de important în condițiile unor nevoi mari de imprimare de documente. În cazul unei activități de birou în care specificul impune lucrul cu documente imprimate, autonomia imprimantei este o specificație care cântărește greu în decizia de cumpărare a responsabililor de achiziții ai firmei. Mai departe, disponibilitatea cartușelor și costurile competitive ale acestora determină opțiunea către imprimantele laser. Din punctul de vedere al vânzărilor de cartușe de imprimantă, cartușele laser conduc detașat cu o proporție de 2 la 1, respectiv la 2 cartușe laser comandate se comandă un cartuș inkjet.
Chiar dacă în ultima perioadă tehnologia inkjet a evoluat foarte mult, oferind performanțe din ce în ce mai bune, și o fiabilitate crescută, rămâne încă în afara utilizării business, fiind preferată de utilizatorii casnici. De aici decurge și o cerere mai mică pentru consumabilele pentru astfel de imprimante, respectiv pentru cartușele  compatibile inkjet.
Echipa Euro Print Shop propune clientului cartușe compatibile construite după specificațiile  tehnice ale fiecăruia dintre modelele de imprimante pe care le acoperă. În același timp, preocuparea permanentă pentru a oferi clientului un plus de valoare la achiziția unuia dintre produsele companiei. De aceea, se lucrează la creșterea performanțelor cartușelor de imprimantă care se regăsesc sub brandul Euro Print.
Preferința pentru cartușele și imprimantele laser în mediul business este motivată, pe lângă autonomie, și de viteza de imprimare, atribut important pentru birourile în care se lucrează cu un volum mare de documente imprimate.
Despre Euro Print Shop
Euro Print Shop, reprezentată de marca proprie Euro Print, este o companie concentrată pe o nișă devenită foarte specializată, cea a consumabilelor pentru echipamente de print și copiatoare. Datorită acestei specializări, compania vine cu răspunsuri prompte și fiabile la nevoile utilizatorilor finali din România, oferind pe lângă o gamă largă de produse și o serie de avantaje competitive pentru clienți. Obiectivul companiei este de a deveni cel mai important furnizor de produse de compatibile pentru imprimante bazat in Timișoara și unul dintre cei mai importanți furnizori din țară.