fbpx

Vanzari Electronice Telecoms – patch corduri si alte accesorii pentru fibra optica

patch cord fibra optica vanzari electronice telecoms

Totul in jur se schimba si la fel este si in cazul tehnologiei sau a sistemelor utilizate in domeniul telecomunicatiilor pentru ca semnal mai bun inseamna navigare pe internet mai buna. Cu siguranta fiecare dintre noi prefera o conexiune mai buna de internet. Acum toti alegem abonamentele care au 4G sau 5G. De la aparitia internetului si pana astazi s-au schimbat multe lucruri si toate acestea avanseaza intr-un ritm accelerat. Totul poate ca este in favoarea noastra, daca stim sa facem alegerile potrivite. Aceste alegeri se refera acum la fibra optica deoarece este o fibra care are pierderi de semnal foarte mici, ceea ce inseamna viteza mai buna si nici nu prezinta interferente electromagnetice.

Este deci o varianta optima si preferata de oameni, doar ca necesita o instalare realizata de profesionisti care stiu exact ce si cum sa conecteze si sa monteze. Este nevoie si de obiecte speciale pentru montare, de aparate si accesorii utilizate special in acest sens, iar vanzari-electronice-telecoms.ro este magazinul online potrivit de unde poti achizitiona astfel de obiecte necesare pentru lucrul cu fibra optica. Daca lucrezi in domeniul telecomunicatiilor poti achizitiona toate cele necesare de la acest e-shop, care sa iti scurteze timpul de lucru si care sa te ajute cu privire la montare, la testare si alte aspecte de acest gen .

Produse necesare, disponibile la acest e-shop

Sunt unele echipamente optice care necesita un patch cord fibra optica care sa faca legatura intre ele. Astfel de patch-uri poti gasi la Vanzari Electronice Telecoms. Tot acestea sunt utilizate pentru a face legatura intre serverul central si patch. Este un produs necesar si de aici poti alege dintr-o gama variata de produse de acest gen, in functie de ceea ce ai nevoie. Sunt si simple si duble de 1m, de 3m sau alte marimi.

Alaturi de acestea poti gasi aici si tragatoare cablu care iti pot face munca mult mai usoara precum si scari pentru fibra optica. Aceste scari sunt special create astfel incat sa fii in siguranta, sa nu ai parte de diverse socuri electrice. Aparatele de masurare si testare cu siguranta sunt indispensabile pentru a verifica fiecare lucrare, deci poti vizualiza si acea gama de produse.

Aparate de sudura fibra optica

Pentru lucrul cu fibra optica este nevoie in principal de aparatul de sudura. Pe acesta il poti gasi tot la acest e-shop. Aici sunt modele de la renumita firma Fujikura. Acestia sunt cunoscuti in domeniu, fiind in top din punct de vedere al raportului calitate pret. Aceste aparate de sudura sunt foarte rezistente la socuri, ceea ce este un mare plus, dar si la umezeala si praf.

Au un timp de sudare scurt si acumulatorul permite 200 de cicluri de sudare. Daca vei comanda de aici ai parte si de garantie si service la un departament specializat in domeniu. Acceseaza site-ul si alege tot ceea ce ai nevoie. Ai parte de produse calitative si utile, la preturi accesibile.

Contact:

[email protected]