fbpx

Valentine’ s day cu Green Fish

Tipicele cadouri de Valentine’s day nu sunt intotdeauna cele mai inspirate cadouri, de aceea ne-am gandit sa te ajutam sa iti srprinzi jumatatea cu ceva diferit anul acesta. Atunci cand nu stii ce sa ii iei, alege un tricou personalizat si inscriptioneaza pe el o fotografie, un text, o declaratie de dragoste, un citat despre pasiunea lui/ei si vei avea succesul garantat. Daca nu ai idee despre ce pasiuni are, ii poti face un tricou imprimat cu mesaje funny, cu mesaje generale, alese de tine sau de noi.

Care este reteta unui cadou perfect si cat de important este sa iti cunosti jumatatea? Daca vrei sa faci un cadou memorabil, bazeaza-te pe  faptul ca stii ce gusturi are, ca ii cunosti dorintele si ca ii vei face o surpriza pe cinste. Te putem ajuta cu personalizarea unui tricou cu un mesaj emotionant despre pasiunile ei, sau spune-I simplu pe tricou cat de mult o iubesti, noi iti garantam succesul. Intra pe site-ul Greenfish si alege-ti de acolo un tricou care este pe gustul tau si se potriveste cerintelor tale, sau vino tu cu ideea si noi o punem in practica.

Tricourile imprimate din bumbac 100%, de la Greenfish sunt personalizate cu simt de raspundere si impartim cu voi bucuria de a oferi celor dragi cadouri speciale. Nici un alt cadou nu este mai special decat un tricou personalizat cu o fotografie de familie sau un mesaj important pentru voi.