Valentina Pelinel te invata cum sa fii o femeie de cariera

21 octombrie 2013
Autor:
Woman2Woman

Valentina Pelinel va impartasi din experienta ei de model international tuturor celor prezenti la conferinta "Femei de cariera", organizata de Woman2Woman.ro pe 7 noiembrie, la Premier Palace Hotels & Spa din Bucuresti.

Vedeta va povesti despre cariera ei de model si va dezvalui cateva caracteristici si calitati de care ai nevoie pentru a putea ajunge model de succes international.

Asa cum ne-a marturisit deja, nu e nevoie doar de frumusete pentru a reusi in acest domeniu, ci si de "inteligenta, tenacitatate, rabdare, multa munca, ambitie si orientare".

La 15 ani, Valentina Pelinel defila pe podium, pentru ca acum, dupa aproape 20 de ani de cariera, sa isi poata spune ca a facut tot ceea ce si-a propus pana acum.

Daca vrei sa o cunosti si sa afli de la ea de ce ai nevoie pentru a ajunge model international, ce inseamna modellingul ca business sau ce poti sa faci dupa ce cariera de model se va incheia, vino si tu la conferinta Femei de cariera!
Te poti inregistra gratuit AICI.

Participarea este gratuita, pe baza de inscriere!

Alaturi de Valentina Pelinel, vor fi invitati mai multi speakeri si specialisti in relatii publice, marketing, modelling, fashion, FMCG sau cooking: Daniela Nane - antreprenor si actrita, Andreea Mihai - Director de Marketing Carrefour, Roxana Dobrescu - Senior Manager HR Avon, Alina Gheorghe - CEO Alice Designe Boutique, Flori Dragomir - cofondator Sentimete.ro, Corina Oprisan - Grafton Recruitment Romania, Alina Orzan - CEO Cristallini, Alexandra Iliuta si Adina Calin - Premier Palace Hotel & Spa, Alina Blagoi - Psiholog, Ioana Mucenic si Dana Nae Popa - Managing Partner Pastel, Andreea Pautov - Marketing Manager World Class Romania.

Evenimentul va fi moderat de jurnalista TV Dorina Florea, care prezinta de vineri pana duminica Telejurnalul TVR1 de la ora 20, impreuna Mircea Radu.

Pe langa posibilitatea de a intalni si de a interactiona cu invitatii speciali, participantii la conferinta Femei de cariera vor beneficia de cadouri si tombole cu premii-surpriza.

Sponsorul principal al evenimentului este Premier Palace Hotel&Spa.

Evenimentul este sustinut si de sponsorii secundari: Agrafa, Alice Design, Ameena’s Nails, Avon, Carrefour, Cristallini, FAN Courier, Grafton, Kurtmann, Leonidas, Ropharma, Rockstar Construct, Sian Books – parte a Grupului editorial ALL, Vreaumobila.ro, World Class Romania.

Parteneri media: Business24, Business Woman, Comunicatedepresa.ro, Garbo, LivePR, Manager Express, Money Channel, Mujer, Ziarulring.ro, Romania Libera, StyleAndTheCity.ro, Ziare.com.

Afla detalii

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram