fbpx

Vacanta perfecta la mare pe timp de pandemie

Anul acesta nu ne mai gandim la vacantele din afara tarii, tinand cont de contextul actual si anume pandemia. Este musai sa renuntam la calatoriile cu avionul si la “baile de multime” din statiunile super aglomerate. Te poti gandi de asemenea la vacantele cu cortul, in campinguri special amenajate, dar iti recomandam si pensiunile si hotelurile mari ce respecta normele de distantare sociala. La pensiunea din Eforie Nord, La Mer se tine cont de toate aceste aspect si se efectueaza zilnic proceduri de dezinfectie in locatie.

Sau poate te-ai gandit la o vacanta in rulota, lucrul acesta te va ajuta sa economisesti bani si sa te bucuri de o alt fel de calatorie. Daca totusi iti doresti mai mult confort, iti recomandam pensiunea din Eforie Nord, La Mer, un loc ideal, atat pentru vacanta cu familia cat si cu prietenii. Locul de cazare respecta intocmai normele de igiena, ofera confort si siguranta oaspetilor.

In fiecare dimineata te asteptam cu un mic dejun bogat si delicios. Preparatele noastre sunt proaspete si de calitate. Astfel ziua ta de plaja o sa inceapa perfect. Te asteptam!