Va invitam la Targul International de tehnologie si industrie „Hannover Messe 2013”

Hannover Messe este unul din cele mai mari evenimente dedicate tehnologiei si industriei, reunind anual peste 180.000 de participanti din 90 de tari, mai mult de 150 de delegatii internationale de afaceri si 2474 jurnalisti din 42 de tari, potrivit organizatorilor targului.

B-Team Corrosion Protection isi propune sa creeze noi punti de legatura cu potentiali parteneri de afaceri, precum si consolidarea relatiilor comerciale si de parteneriat existente, cu societati de profil din Europa.

Targul Hannover Messe reprezinta pentru persoanele interesate un bun prilej de a intalni echipa de specialisti B-Team Corrosion Protection. Vom sta la dispozitia vizitatorilor si participantilor cu informatii complete referitoare la serviciile specializate de protectie anticoroziva si proiectele detinute in portofoliu la nivelul pietei europene. Din postura de furnizor complet de servicii de protectii anticorozive industriale oferim consultanta, furnizam produsele potrivite fiecarui proiect si asiguram aplicarea sistemelor anticorozive, respectand normele si standardele internationale.

Prezenta companiei la Targul de la Hanovra va gravita in jurul importantei de internationalizare a serviciilor si de identificare a oportunitatilor de dezvoltare comuna si colaborare pe piata europeana industriala.

Despre B-Team Corrosion Protection
B-Team Corrosion Protection ofera produse si servicii complete destinate protectiei
anticorozive de suprafete pentru toate domeniile industriale. De-a lungul celor 15 ani de activitate, compania si-a construit o reputatie solida, aplicand peste 30.000 mp de cauciuc si peste 20.000 mp alte tipuri de protectii anticorozive la nivel european.
Experienta directa in protectia anticoroziva asigura oferirea celor mai eficiente solutii tehnice si produse premium, adaptate necesitatilor fiecarui client.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul oficial B-Team Corrosion Protection