Va asteapta o vacanta cu mult soare?

Nici bine nu s-a instalat frigul ca deja ne dorim caldura, soare si mult bronz, tocmai de aceea ne rezervam vacante din timp in cele mai calduroase zone de pe planeta. Multe persoane isi doresc sa petreaca si altfel Craciunul, nu doar zgribuliti, mai ales daca frigul le este cel mai mare dusman. Pregatiti pentru calatoria cu avionul? Am pregatiti biletul de avion, check-in-ul, rezervarea pentru cazare, bagajele, dar cu ce ajungem la aeroport? Pentru ca este mai greu cu disponibilitatea in prag de sarbatori aveti la indemana transportul Constanta Otopeni cu microbuzul de la Global Auto Travel.

Transport mai sigur pentru copii! Atunci cand mergem in vacanta cu cei mici ne gandim in primul rand la confortul acestora si pentru ca ei nu prea au rabdare, sunt agitati si neastamparati trebuie sa va ganditi in primul rand la un transport sigur si rapid. Avionul este cel mai rapid mijloc de transport si extrem de iubit de catre cei mici, se bucura cu adevarat de aceasta calatorie si asteapta cu nerabdare sa decoleze, iar daca nu ati ales inca transferul Constanta Otopeni, Global Auto Travel va sta la dispozitie cu microbuze in fiecare zi.

Transferul Constanta aeroport Otopeni este asigurat de Global Auto Travel in fiecare zi si se adapteaza programului calatorilor. Microbuze si autoturisme de 5 locuri va stau la dispozitie pentru calatoria la aeroport mult mai rapid decat transportul in comun si mult mai sigur pentru cei mici.