fbpx

Utilizeaza aplice led in asa fel incat sa simti mereu confort acasa!

aplice led

Tendintele lui 2019 sunt despre aplice led

Casa dvs. cu siguranta va capata o alta aura daca alegeti sa folositi aplice led pentru iluminatul in interiorul casei sau al gradinii, spre exemplu. In cazul in care nu stiati, fie ca vorbim despre aplice led folosite cu scopul de a fi integrate in dormitor, in baie sau in bucatarie, acestea sunt principala tendinta in materie de iluminat la ora actuala.

aplice led

Fie ca sunt pentru iluminare, fie ca sunt pentru afisare sau pentru indicare a starii de functionare a unor dispozitive, putem afirma ca suntem inconjurati de Led-uri permanent, fara sa vrem. Dezvoltarea si avansarea tehnologiei au dus la constatarea ca aceste dispozitive sun mult mai economice, energetice si eficiente pentru diferite incaperi.

Top avantaje

Eficienta energetica a acestor aplice led este cu mult mai mare decat a lampilor fluorescente si cu 10 ori mai mare decat a becurilor incandescente. Astfel, un prim avantaj al surselor de lumina, precum aceste aplice Led este siguranta lor ecologica si usurinta de eliminare, deoarece ele nu contin mercur, plumb sau alte substante nocive.

In plus, principalul avantaj al acestora consta in faptul ca, intr-adevar, aceasta lumina reduce costurile de energie si de intretinere, si, totodata, imbunatateste calitatea luminii.

Astfel, se poate spune ca utilizarea tehnologiei Led, care doar cu cativa ani in urma parea departe de a fi adoptata la nivel de masa, devine o tendinta vitala importanta datorita acestor calitati nemaipomentite pe care le au.

Le poti integra in casa fara ca macar sa le simti prezenta

In cazul in care nu stiti unde puteti amplasa aceste aplice led, va venim in ajutor cu cateva idei simple si de efect menite sa va ajute in urmatoarele proiecte.

Folosirea acestora in dormitor – Iluminatul cu aplice led in dormitor trebuie sa fie unul flexibil si relaxant, realizat pe zone delimitate, pentru a creea o stare de liniste si confort. Puteti alege dintr-o gama variata de lustre sau candelabre cu led cu un design desavarsit pentru iluminatul dormitorului dumneavoastra.

Utilizarea de aplice led pentru iluminatul treptelor – Veti obtine un aspect clasic daca optati pentru iluminatul cu led-uri al treptelor din casa sau curtea dumneavoastra. In plus, acestea merg foarte bine integrate aproape in orice design, indiferent de ce aveti in casa.

Integrarea acestora in mobila, dulap sau sifonier – Daca dorti sa iluminati mobilierul din baie, mobilierul din dormitor sau sifonier, utilizarea de aplice led in locurile mai greu accesibile sau intunecoase reprezinta o modalitate foarte eficienta si simpla de iluminat.