Utilizarea unui flex DeWalt

Nu veti gasi o unealta mai versatila ca polizorul unghiular. Aceasta unealta este ideala pentru taiat diverse materiale, precum cimentul, lemnul sau fierul, dar si pentru lustruit.

Cum alegeti unealta potrivita pentru dvs.?

Cand doriti sa incepeti un proiect, sculele si uneltele pe care o sa le folositi au un rol foarte important, daca sunt alese corect, munca dvs. se va usura considerabil, scurtand chiar si timpul de lucru. Daca doriti sa schimbati gresia sau faianta, sa taiati diverse materiale sau sa lustruiti suprafete, un flex este ideal. Pentru a face alegerea corecta, alegeti un Flex DeWalt.

Polizorul unghiular DeWalt este unealta ideala pentru usurarea muncii dvs. si pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Prin ce se deosebeste un flex Dewalt de alte polizoare unghiulare?

In primul rand, flexul produs de aceasta companie de renumume, se caracterizeaza printr-o cutie de transmisie ce are un profil redus, astfel incat accesul in spatiile inguste este mult mai usor, iar carcasa ce are o circumferinta mica, permite o prindere mult mai confortabila.

Raportul pret-calitate este justificat, polizorul unghiular produs de DeWalt vine cu diferite sisteme de protectie, astfel incat toate componentele uneltei sunt protejate. In acest fel, flexul va functiona un timp mult mai indelungat. Printre cele mai importante caracteristici ale sistemului de protectie sunt urmatoarele:

  • Suport de perii dotat cu un arc independent

Aceasta noua tehnologie aduce o durata de viata mai indelungata a periilor

  • Bobina statorului acoperita cu rasina

Longevitatea motorului creste considerabil datorita acestei caracteristici

  • Perii cu decuplare automata

Prin acest sistem, rotorul va fi protejat si nu se va deterioara, astfel incat motorul va prezenta o durabilitate mai mare

  • Motor protejat de particulele abrezive

Polizorul unghiular, fiind utilizat pe diverse suprafete, poate aduna particule abrezive, insa noul model de flex DeWalt prezinta un sistem ce impiedica adunarea acestor particule la motor.

Alte avantaje aduse de polizorul unghiular DeWalt

DeWalt se remarca prin functionalitatile sale ultratehnologice, dar si prin importanta pe care o acorda sigurantei utilizatorului.

Flexul DeWalt este dotat cu un comutator pentru protectie “No-Volt release” care previne repornirea polizorului accidental in cazulin care comutatorul este in pozitia “Pornit”. Pentru ca repornirea sa fie permisa, comutatorul trebuie sa fie resetat intentionat. Asadar, in cazul in care ramaneti fara curent, acest nu va porni automat la revenirea acestuia.

Pentru a putea avea mai mult control si a nu se misca pozitia polizorului, acesta este prevazut cu un sistem de pornire lenta, astfel incat proiectul dvs. poate fi realizat pana in cel mai mic detaliu.

Manerul lateral al flexului este multi-pozitional, astfel incat sa il puteti manevra cu mai multa iscusinta.

Sculele si uneltele oferite de DeWalt s-au remarcat de-a lungul timpului prin functionalitate si usurinta in manevrare, dar si prin durabilitatea acestora. Insa, pentru a spori durata de viata a acestora, se recomanda utilizarea in functie de instructiunile de folosinta. Spre exemplu, este recomandat sa utilizati discurile in functie de suprafata.

Veti finaliza intr-un timp mult mai scurt si mult mai simplu proiectele pe care vi le propuneti. Inca de la primul fierastrau conceput de Raymond DeWalt, acesta a dorit sa eficientizeze munca, iar in ziua de astazi, toate uneltele si sculele produse de acesta companie aduc rezultate satisfacatoare. Fie ca doriti sa renovati propria locuinta, sau doriti sa oferiti angajatilor dvs. in constructii posibilitatea de a munci mai cu spor, produsele DeWalt sunt cea mai buna optiune.

Va recomand utilizarea produselor DeWalt si achizitionarea unui Flex DeWalt pentru realizarea proiectelor intr-un timp mult mai scurt si mult mai eficient.