fbpx

Utilitatea serviciului de medicina muncii

medicina muncii

Serviciul de medicina muncii nu este un serviciu nou aparut pe piata, acesta este activ de foarte multa vreme. Si de cand a aparut pe piata, pana in momentul de fata tot mai multe firme aleg si ele sa ofere angajatiilor sai acces la serviciul de medicina muncii.

medicina muncii

 

Este important pentru o firma sa ofere acces angajatiilor sai la acest serviciu nu doar din punct de vedere legal, dar si pentru faptul ca este cel mai eficient mod pentru angajat sa aiba grija de sanatatea sa. Acest serviciu ofera angajatiilor acces la o gama foarte mare de specialitati medicale la care poate sa apeleze in caz de nevoie.

 

Cu ce se ocupa un medic din medicina  muncii?

Un medic specialist din medicina muncii are o sarcina foarte importanta de indeplinit in cadrul societatii caci acesta se ocupa de sanatatea angajatiilor din mai multe firme.

Astfel ca acesta trebuie sa aiba o fisa medicala a tuturor angajtiilor de care se ocupa. De ce? Ca sa realizeze un control periodic cu scopul de a se asigura ca acestia nu s-au imbolnavit cumva la locul de munca. Daca cumva starea lor de sanatate s-a inrautatit, medicul este cel in masura de a pune un diagnostic.

 

De ce este nevoie de un control la un cabinet de medicina muncii?

Un control periodic la medicina muncii este foarte important. Exista locuri de munca unde va expuneti la niste factorii foarte daunatorii. Petrecand atat de mult timp in mediul respectiv exista sansa ca starea voastra de sanatate sa se inrautateasca.

In cazul in care nu exista riscuri foarte mari cu locul de munca, nu omiteti un control periodic de rutin. Chiar si o munca banala la birou are asociate anumite riscuri de sanatate. Astfel ca trebuie sa ii acordati si sanatatii voastre niste timp.

Daca se depisteaza din timp anumite probleme de sanatate sau afectiuni acestea pot fi tratate mai repede si mai usor.

 

Atunci cand ai nevoie de o fisa medicala de angajare, Clinica Romgermed este aici pentru tine

Cand ai nevoie de un cabinet bun de medicina muncii, vino la Clinica Romgermed. Aici  va puteti face analizele necesare in cazul in care aveti de gand sa va angajati intr-un nou loc. Cabinetul de medicina muncii din cadrul Clinicii Romgermed dispune de medicii foarte bine pregatiti. Acestia sunt mereu pregatiti pentru a-ti rezolva orice problema medicala cu care te confrunti. Alege intotdeauna o echipa profesionala foarte bine pregatita. Alege Romgermed.