Utilitatea oferita de saci de rafie

Utilitatea oferita de saci de rafie un aspect care se intinde in toate domeniile de activitate

Modalitatile de ambalare dar si materialele din care se creeaza au evoluat substantial o data cu trecerea timpului. Dar cel mai mult si-au dovedit utilitatea in toate situatiile si au oferit utilizatorilor toate avantajele. Iar cel mai mult au contribuit in acest sens acesti saci de rafie.

 

Avantajele care insotesc acesti saci de rafie

 

Dintre avantajele care insotesc acesti saci de rafie, este esential sa le mentionam pe cele mai importante intrucat va vor ajuta sa luati o decizie cat mai buna in ceea ce priveste achizitionarea lor.

In primul rand permit personalizarea ceea ce este o veste foarte buna pentru cei care s-au gandit sa utilizeze ambalajele ca modalitate de promovare. In plus, pot sa imprime pe suprafata lor informatii vitale pentru consumatorul final, astfel incat sa le cunoasca inca de cand are contact cu ambalajul. Apoi, mai este de mentionat varietatea de modele de saci de rafie care se produc dar si diversitatea in materie de dimensiuni.

Un alt avantaj este gama larga de aplicatii practice intrucat permite ambalarea oricarui tip de produse ca alimente, produse agricole (seminte, grau, fasole, porumb, furaje etc.), chimicale, aliaje de fier, piatra, nisip, ciment, cauciuc, minereuri si multe altele. Tesatura acestor saci de rafie permite ca produsele ambulate in ele sa fie protejate de intemperii sau radiatii solare. In plus, permite si depozitarea pe termen lung a produselor. Tot la capitolul depozitare, trebuie sa mentionam ca acesti saci de rafie se pot pastra pe termen lung, chiar ani intregi fara sa le fie afectata calitatea. Se pot depozita si in stive fie goale sau umplute cu produse intrucat nu se deterioreaza si nici nu afecteaza produsele.

Manipularea se realizeaza deosebit de usor fiind perfect compatibili cu transportul cu camioane sau containere. Apoi, atunci cand nu mai este nevoie de ele, se pot recicla cu usurinta la costuri minime. Astfel, pierderile sunt reduse in mod considerabil si toata lumea are de castigat in urma utilizarii sacilor de rafie.

Ofera o capacitate mare de stocare intrucat dimensiunile acestor saci de rafie standard se situeaza intre 50X100 cm. Sunt usori, stabili si asigura conditii optime de igiena. Se pot utiliza chiar si pentru ambalare automatizata iar pretul de achizitie este unul destul de mic.

 

Descoperiti oferta Seaplast si profitati de toate avantajele

 

Daca aveti nevoie de un numar mare de saci de rafie, Seaplast va pune la dispozitie baxuri a cate 500 de bucati iar dimensiunile variaza in functie de necesitatile dumneavoastra. Prin intermediul companiei noastre veti avea intotdeauna la indemana cele mai avantajoase modalitati de ambalare a produselor si veti putea sa optimizati intreaga activitate desfasurata. Pentru mai multe informatii despre produsele noastre dar si pentru a le comanda, va asteptam pe site-ul nostru www.seaplast.ro. Aici veti putea sa contactati specialistii nostri care pot sa va ofere consultanta de specialitate si sa beneficiati de sfaturi profesioniste.

Va asteptam cu cele mai avantajoase oferte de pe piata de profil dar si cu produse de calitate superioara care va vor ajuta sa va duceti planurile la bun sfarsit.