fbpx

Uticam 2012 Targul International de Utilaje si Camioane pentru Constructii Bucuresti se apropie de inaugurare

Volvo pregateste un stand expozitional senzational pentru aniversarea a 5 ani de existenta “Volvo Construction Equipment” pe piata din Romania: “La UTICAM vom avea utilaje pentru constructii de drumuri – finisoare si compactoare, utilaje multifunctionale, utilaje de productie – incarcatoare si excavatoare, dar si accesorii. Jumatate din modelele ce vor fi expuse sunt noutate absoluta pentru ca fac parte din noua generatie de utilaje cu tehnologie de ultima ora. Indiferent de marime sau putere, importanta echipamentelor deriva din faptul ca sunt concepute sa corespunda cerintelor beneficiarilor. Elementele de atractie la Uticam se concretizeaza in: premiera echipamentelor pentru asfalt, prezenta utilajelor din noua generatie, punerea in valoare a conceptului “Volvo Approved Used” pentru utilaje SH; In plus, vom avea si accesorii care cresc valoarea utilajelor pe care sunt montate.” declara d-na Tatiana Ardeneleanu, reprezentant Volvo Romania.
La Uticam 2012 se anunta si Tractor Proiect Comert, distribuitorul utilajelor grupului german Bauer, renumit in productia de tehnologie pentru realizarea fundatiilor speciale si forajelor de explorari geotehnice si exploatari minerale. Compania va prezenta o gama larga de marci specializate si va expune in premiera nationala doua modele de ultima generatie: “un utilaj de foraj rotativ pentru piloti marca Bauer, model BG20H, un echipament care foreaza pana la 53 de metri si valoreaza peste un milion de euro; si un incarcator manipulator cu graifer marca Terex Fuchs, model MHL320D. Compania ofera in exclusivitate la Uticam discount-uri si diverse facilitati de inchiriere. Antreprenorii interesati sunt invitati sa vada utilajele in functie la sediul companiei Bauer din Germania unde va avea loc in perioada 4-7 mai expozitia anuala “Bauer in House;” declara dl. Cornel Udrescu, Director General.
Prima editie a Targului de Utilaje si Camioane pentru Constructii are loc in perioada 25 – 29 aprilie si este organizata de Set Events in colaborare cu Asociatia Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii.  “http://www.baneasashoppingcity.ro/” Baneasa Shopping City sprijina organizarea celui mai mare Targ de Utilaje si Camioane pentru Constructii. Programul zilnic de vizitare pentru publicul larg in perioada 25-29 aprilie incepe la ora 10:00 si se incheie la ora 17:00, iar taxa de vizitare este de 10 lei. Pentru informatii suplimentare va rugam sa consultati pagina oficiala a evenimentului: “http://www.uticam.ro” uticam.ro.
Un eveniment organizat de Set Events si A.D.U.C. cu sprijinul Baneasa Shopping City si Hotel Caro. Parteneri media: Bucuresti FM, Romania Libera si Casa Mea, Wall-Street, The Marketer, Unelte si Echipamente, Agenda Constructiilor, Constructiv, Bursa Constructiilor, Transport Business, 100Construct, Ziua Cargo, Info Constructii, Trafic Media, Transporter, Efin, Infoconstruct, Calendar Evenimente, My Bucharest Guide, Cargo & Bus, Masini si Utilaje, Truck and Van, Proidea, Calendar Evenimente.