Usi securizate balustrade si sisteme din aluminiu pentru ferestre – solutiile ETEM Systems Romania pentru ansamblul rezidential de lux Perla

Bucuresti, 31 August 2012 – ETEM Systems Romania, parte a grupului elen ETEM, anunta ca va furniza sisteme pentru ferestre, balustrade si usi cu grad mare de securitate Ansamblului rezidential de lux Perla Residece, situat in partea de nord a Bucurestiului.
„Pe piata locala ne-am facut cunoscuti ca furnizori de sisteme pentru proiecte industrale, ca furnizor de solutii pentru parcuri fotovoltaice, dar avem o mare contributie si pe segmentul rezidential. Solutiile noastre de aluminiu sunt realizate la cel mai inalt standard, solutii de care vor beneficia toti cei care vor alege Perla Residence, un proiecte realizat pe o suprafata de 4000 metri patrati. Livrarile acestor produse au inceput si vor fi finalizate la sfarsitul lunii noiembrie,” a declarat Andreas Laspadakis, directorul general al ETEM Systems Romania.
ETEM Systems Romania va livra astfel complexului rezidential de lux Perla Residence cele mai performante sisteme de usi blindate, cu cadru fals, balamale reglabile, yala cu componenta retractabila, accesoriu pentru deschidere controlata, vizor cu vedere 180 de grade si manere din aluminiu. De asemenea, usile furnizate de ETEM Systems Romania sunt prevazute cu cilindru de protectie si inchidere in 14 puncte.
„Usile sunt construite exclusiv din aluminiu si vopsite cu pudra din poliester. Exista o mare varietate de modele si culori disponibile.Grosimea foii de aluminiu (2,5 mm), coroborat cu utilizarea de balamale reglabile ofera rezistenta si rigiditate usii. Piata locala este destul de fragmentata astfel ca in timp ce 30% din piata o reprezinta solutiile de aluminiu, restul il reprezinta sistemele din PVC ,” a adaugat Andreas Laspadakis.
ETEM Systems Romania ofera de asemenea si o gama variata de usi premium care se evidentiaza prin design si ofera o foarte buna izolare termica si fonica, precum si usi metalice, construite din tabla zincata pentru protectie maxima impotriva coroziunii si cu etansare foarte buna pentru zonele cu umiditate ridicata. Aceste usi sunt disponibile intr-o gama varianta de culori si acopera numeroase aplicatii in birouri, depozite, casa scarilor si zone industriale.
***
Despre ETEM Systems Romania
Compania ETEM Systems este prezenta sub brandul ETEM Systems in Romania din 2008. Ca si grup, compania ETEM a fost infiintata in 1971 ca parte a celui mai mare hoding metalurgic din Balcani – VIOHALCO. ETEM numara peste 1000 de angajati in peste 10 tari. ETEM este specializata in proiectarea si productia de sisteme integrate de aluminiu.

***
Date de contact:
Dana Verdes │ CRONEX PR & Public Affairs
0749.785.905 │ dana.verdes@cronex.ro