Usi de sticla securizata – Calitate desavarsita marca Securit International

Pentru cei care isi doresc mai multa lumina naturala, usile din sticla reprezinta o alternativa cu numeroase avantaje practice si estetice. Acestea pot fi instalate in locuinte mai mult sau mai putin spatioase, dar si in spatii de birouri, centre comerciale si diverse alte interioare.

Daca noul proiect de amenajare presupune utilizarea unor usi de sticla este bine sa apelati la o companie specializata, care asigura servicii complete.

Securit International este un partener de incredere, intrucat acest producator fabrica numeroase modele personalizate de usi, precum si elemente de feronerie de inalta calitate.

Ofera autenticitate oricarui ansamblu arhitectural

In prezent, oamenii nu-si mai doresc o casa care sa le satisfaca principalele nevoi, ci un camin la care sa se intoarca de fiecare data cu drag.

Pentru ca acest lucru sa fie posibil, designerii si arhitectii cauta mereu solutii inovatoare, care sa imbine cunostintele ingineresti cu frumosul si utilul intr-un mod original.

Usile din sticla fabricate de Securit imbina toate calitatile tehnice si estetice necesare pentru optimizarea unui spatiu interior.

Sticla securizata este foarte rezistenta si isi pastreaza calitatile pe toata durata utilizarii, fara ca beneficiarul sa fie nevoit sa investeasca suplimentar pentru a o intretine.

Elementele de feronerie sunt deosebit de elegante si discrete, ceea ce le face putin sau chiar deloc vizibile.

Totul se datoreaza metodelor ingenioase de a combina componentele tehnice cu eleganta sticlei astfel incat sa garanteze un sistem de prindere si inchidere/deschidere perfect functional.

Principalele tipuri de usi din sticla Securit

Desi vedem si ne gandim la un singur produs, usa este un adevarat sistem, indiferent de materialul din care este realizata. De ce?

Pentru ca este alcatuita din mai multe componente (balamale, toc broasca etc.), care impreuna trebuie sa functioneze ca un tot unitar.

Astfel, atunci cand sistemul este unul de calitate, clientul se alege cu o usa pe viata, pe care o poate personaliza in functie de necesitati si preferinte.

Prin urmare, Securit produse o serie de usi de sticla securizata prevazute cu sisteme culisante, batante, glisante, manuale si automate, care datorita accesoriilor de feronerie profesionale sunt usor de folosit.

De asemenea, usile sunt silentioase, ocupa un spatiu redus, nu obstructioneaza lumina, dar impiedica frigul sau caldura sa patrunda in incaperile pe care le protejeaza si transforma aspectul general al carui interior.

Usi de sticla moderne si calitative pentru amenajari cu stil

Daca va pregatiti sa aduceti o schimbare locuintei dumneavoastra, usile din sticla securizata va pot surprinde placut.

Acestea nu doar ca ofera mai multa libertate de creatie specialistilor, dar reusesc totodata sa aduca lumina si caldura oriunde sunt integrate, in conditii de maxima siguranta si confort.

Fiecare proiect Securit se bazeaza pe mixul dintre talentul designerilor , tendintele din domeniu, dar si cerintele clientului, astfel ca rezultatul final se traduce printr-un produs finit de o calitate fara egal.

Pentru mai multe informatii despre functionalitatea si design-ul acestor usi, puteti accesa www.securitinternational sau puteti discuta cu echipa Securit la urmatoarele date de contact:

Telefon: 021 321 31 77

E-mail: office@securitinternational.ro