Usi de sticla- alternativa moderna

Aceste usi de sticla reprezinta o alegere inspirata pentru orice tip de spatiu, in special pentru ca sticla securizata are o rezistenta de 6-7 ori mai mare decat una nesecurizata si va ofera siguranta de care aveti nevoie.Chiar daca, la inceput, va vine greu sa credeti, sticla este mult mai rezistenta la soc decat rigipsul sau caramida.

Orice greutate care apasa pe suprafata geamului securizat va fi amortizata, astfel incat nu va lasa nici o urma pe geam in timp ce aceeasi greutate care pune presiune pe un perete de rigips face o gaura consistenta. Prin urmare, usile din sticla  reprezinta o alternativa practica si utila ce se adapteaza perfect cerintelor celor mai diverse ale clientilor.

Adaugati un plus de stil si confort casei dumneavoatra dar si biroului in care lucrati, optand pentru usi de interior realizate din sticla  care se potrivesc perfect viziunii proprii si reflecta intru totul personalitatea beneficiarilor. Calitatea ireprosabila si designul atragator al acestor elemente de design sunt cele care impresioneaza inca de la primul contact vizual. Acum este momentul sa iesiti din anonimat si sa creati atmosfera dorita.

Fie ca este vorba despre usi transparente, cu imprimeuri sau colorate acum puteti alege cu usurinta ceea ce va place cel mai mult. Aveti la dispozitie o gama variata de usi de interior insa trebuie sa conferiti atentie marita detaliilor si sa gasiti modelul cel mai potrivit.

Usi de sticla- design unic

Cu o vechime vasta in executia elementelor moderne, cum ar fi usi de sticla, care isi pun amprenta in mod decisiv asupra designului interior, lucrarile realizate de catre echipa Dekoflex Ind Srl se identifica prin cea mai inalta calitate, inovatie si creativitate.Acum sunteti intampinati cu o intreaga gama de usi de interior intr-o diversitate de stiluri si diverse variante astfel incat chiar si cei mai pretentiosi clienti sa gaseasca aici ceea ce isi doresc.

Usi de sticla- pentru orice stil

Accesand site-ul www.studio-vitralii.ro puteti opta pentru nenumarate modele de usi de sticla, deosebit de interesante.  Usile de interior din sticla reprezinta solutii moderne de design, ce imbunatatesc aspectul estetic al incaperii, oferindu-va o modalitate desavarsita de décor dar si utilitate marita. Principalul atuu consta in faptul ca se creaza impresia unei incaperi de dimensiuni mult mai mari si de spatiu aerisit si intens luminat.

Aici lucreaza doar o echipa de specialisti cu experienta care pot finaliza cu brio orice lucrare, oferindu-i un caracter ireprosabil, in special atunci cand vine vorba despre montaj. Ei folosesc echipamentele si uneltele potrivite ce va asigura ca intreaga operatiune se desfasoara in conditii optime, respectand normele europene in vigoare.